اعلام نتایج آزمون کتبی مرحله مقدماتی دهمین جشنواره قرآنی دانشگاه

۰۱ تیر ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۳۲۱ اخبار شیرپوینت
نتایج مرحله مقدماتی بخش کتبی دهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.
اعلام نتایج آزمون کتبی مرحله مقدماتی دهمین جشنواره  قرآنی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی: دکتر حمیدرضا میرزایی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اعلام این خبر افزود:«در بخش کتبی بیش از 6000نفر ثبت نام کرده بودند و این آزمون روز یکشنبه 11 خرداد ماه 93 به صورت اینترنتی برگزار گردیده است».

وی گفت: از میان شرکت کنندگان، تعداد 138 نفر مدرس، کارمند و دانشجو حائز شرایط راهیابی به مرحله بعدی بخش کتبی جشنواره قرآنی شده‌اند. وی با اشاره به اینکه: «آزمون کتبی مرحله کشوری (دانشگاهی) در مرداد ماه 1393 برگزار خواهد شد»، افزود: «زمان دقیق و نحوه برگزاری آن متعاقباً اعلام می­گردد».

دکتر میرزایی افزودند: از حائزین رتبه بخش کتبی، در اختتامیه جشنواره که در شهریور ماه 1393 برگزار خواهد شد، تقدیر به عمل خواهد آمد و دانشجویان برگزیده به مرحله ملی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های سراسر کشور معرفی خواهند شد.

وی در پایان گفت: ترویج فرهنگ قرآن و عترت(ع) همواره یکی از اولویت‌های اجرایی این معاونت بوده و برگزاری ده دوره جشنواره قرآن و عترت، مؤید این مهم است.