استاندار یزد:ادغام دانش ومهارت یکی از مهمترین نقاط قوت دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۴ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۲۸۸ اخبار شیرپوینت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به همراه روسای مراکز علمی کاربردی و همچنین کارشناسان واحد استانی در نشستی در حضور "سید محمد میر محمدی" استاندار یزد در خصوص مباحث مختلف این دانشگاه گفتگو کردند.

در این نشست استاندار یزد، با تاکید بر لزوم تعامل میان دانشگاه های علمی کاربردی و غیر علمی کاربردی در تولید علم به دو صورت عملی و نظری گفت: لازم است که دانشگاه های علمی کاربردی استان، برای ارتقای هر چه بیشتر خود در کنار دو عنصر دانش و مهارت، مقوله مدیریت را نیز بیش از پیش به کار گیرند.

استاندار، با اشاره به نقاط قوت دانشگاه  علمی کاربردی استان گفت: یکی از نقاط قوت این دانشگاه و مراکز آموزشی آن که موجب افزایش جذب دانشجویان شده است، ادغام دانش و مهارت است، از این رو، امیدوارم که شما به عنوان مسئولان دانشگاه  بتوانید با ادغام روز افزون دانش و مهارت و همچنین مدیریت در تعامل بخش صنعت و دانشگاه و همچنین افزایش بهره وری بیش از پیش گام بردارید.

میر محمدی افزود: اگر احساس می شود که دانشگاه های ما دچار کاهش در کیفیت شده اند، ناشی از تفکری است که بر مبنای خود محوری است از این رو، یكی دیگر از مواردی که موجب کم رنگ شدن آموزش به دو صورت علمی و عملی در استان ما شده، ملاک قرار دادن رویکرد خود و عدم توجه به حوزه های پیرامون است که همه اینها ناشی از تفکر جزیره ای و نه تفکر سیستمی است.
میر محمدی در این خصوص توضیح داد: این بدان معنی است که دانشگاه های ما باید توجه داشته باشند که تنها دستگاه آنها نیست که در تربیت نیروی انسانی کارآمد در حوزه علمی و پژوهشی در حال فعالیت است، از این رو، دانشگاه هایی مانند دانشگاه علمی کاربردی با هدف تقویت مقوله مهارت در جامعه، نیاز به تعامل با دانشگاه هایی دارد که در بیشترین رویکرد آن ها، تولید علم به صورت نظری است چراکه تا علم نباشد عمل نیز به درستی محقق نمی شود.

وی یکی دیگر از نقاط قوت دانشگاه  علمی کاربردی را "آموزش حین خدمت" برشمرد و گفت: این  مقوله مهم در دانشگاه های خارج از کشور در حال انجام است و در دانشگاه های ما کمتر دیده می شود و تنها در دانشگاه های علمی کاربردی به آن توجه می شود.

استاندار یزد در ادامه این موضوع افزود: لازم است که این مهم در دیگر دانشگاه های ما نیز نهادینه شود چراکه هر مدرسی نیاز دارد تا در حین تدریس مواردی که به عنوان علم روز تلقی می شود و او از آن بی اطلاع است را بیاموزد.