ثبت نام دهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی شروع شد

۱۰ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۲۸۵ اخبار شیرپوینت
دهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی- کاربردی با هدف اعتلای دانش، ایمان، اخلاق و بصیرت دینی دانشگاهیان و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه و زمینه‌سازی انس و الفت دانشگاهیان با قرآن کریم و سیره معصومین(ع) و تدبر و عمل به آموزه‌های الهی برگزار می‌گردد.
ثبت نام دهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی شروع شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مهدی فیض، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن بیان این خبر افزود: دهمین دوره از جشنواره در سه بخش دانشجویان، مدرسان و کارکنان برگزار می‌گردد.
وی عنوان کرد: جشنواره قرآن و عترتدانشجویی در شش بخش شفاهی، کتبی، پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری و در 32 رشته برگزار می‌گردد؛ رشته‌های بخش شفاهی عبارت از:قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل، حفظ دو جزء، حفظ پنج جزء، حفظ ده جزء، حفظ بیست جزء، حفظ كل، دعاخوانی و مداحی، آیین سخنوری و اذان و صحت قرائت نماز می باشد. بخش كتبی شامل رشته های ترجمه و مفردات قرآنی، سیره معصومین(ع)، آشنایی با مفاهیم قرآنی، قرآن‌شناسی، آشنایی با احادیث و ادعیه و احکام می باشد. بخش پژوهشی شامل مقاله قرآن و عترت، بخش فناوری رشته های تولید نرم افزار و وبلاگ نویسی، بخش ادبی رشته های شعر، داستان نویسی، نمایشنامه‌نویسی، فیلمنامه‌نویسی و بخش هنری شامل رشته های خوشنویسی، نقاشی،  ‌نماهنگ، عكس، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق، پویانمایی و طراحی پوستر می باشد.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی اظهار داشت: جشنواره در سطح مدرسان و کارکنان نیز در سه بخش شفاهی شامل رشته های قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل، حفظ 5 جزء پیوسته، حفظ 10 جزء پیوسته، حفظ 20 جزء پیوسته و حفظ كل قرآن کریم، در بخش کتبی در رشته های ترجمه و مفردات قرآنی و آشنایی با مفاهیم قرآنی و در بخش پژوهشی در رشته مقاله قرآن و عترت برگزار می گردد.
 وی اعلام کرد: مهلت ثبت‌نام تا تاریخ ۳۱ فروردین سال ۱۳۹3 می‌باشد و ثبت‌نام نیز از طریق سامانه اینترنتی به نشانی info.uast.ac.ir/ghoran و یا پایگاه اینترتی دانشگاه به نشانی  www.uast.ac.ir صورت می‌پذیرد.
دکتر فیض گفت: به حول و قوه الهی، این جشنواره در دو سطح استانی و کشوری در دانشگاه جامع علمی  کاربردی برگزار می‌گردد. مرحله استانی جشنواره در اردیبهشت ماه ۹3 و مرحله کشوری جشنواره، در شهریورماه ۹3 برگزار خواهد گردید.
وی در پایان ضمن بیان اینکه دانشجویان برگزیده به بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان معرفی خواهند شد، اظهار امیدواری کرد امسال نیز همچون سال های گذشته شاهد استقبال دانشجویان، مدرسان و کارکنان از جشنواره قرآن و عترت باشیم.