چهارمین جشنواره ملی خاطرات دانشجویی تلخ و شیرین

۲۷ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۲۸۰ اخبار شیرپوینت
اداره کل امور فرهنگی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به جهت مشارکت دانشجویان در امور فرهنگی و تقویت روح ابتکار و حس مسئولیت­پذیری­ دانشجویان، ایجاد علاقه و انگیزه درمیان دانشجویان و دانشگاهیان اقدام به برگزاری چهارمین جشنواره خاطرات دانشجویی تلخ و شیرین نموده است.
چهارمین جشنواره ملی خاطرات دانشجویی تلخ و شیرین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، این جشنواره با محوریت زندگی دانشجویی (خوابگاه، شب امتحان، کلاس­های درسی و ...)، اردوهای دانشجویی (سفرهای زیارتی، اردوی پیش دانشگاهی، سفرهای جهادی، راهیان نور و...)، همراهان دوران دانشجویی (پیرامون کارمندان، مسئولین و اساتید دانشگاه)، جشن­های فارغ­التحصیلی و ازدواج دانشجویی، برنامه­های فرهنگی (اعتکاف، هیأت­های مذهبی، مراسم و...)، خاطرات تدریس و پژوهش (علم­آموزی، اکتشافات و اختراعات و...) برگزار می­گردد و دانشجویان و دانش آموختگان علمی‌کاربردی سراسر کشور می تواند آثار خود را در قالب های فیلم، عکس، طراحی پوستر، انیمیشن ، کلیپ‌‏، خاطرات شفاهی(خاطره­گویی صوتی)، کاریکاتور، خاطره، داستان (کوتاه، بلند، می­نی­مال)، شعر، پیامک ادبیو وبلاگ تا تاریخ 92/12/15به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند. همچنین علاقه مندان می توان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت شبکه مجازی جشنواره های دانشحویی به آدرس www.iusfestivals.ir مراجعه فرمایند .