به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر،آثار عکاسی دانشجویان مرکز علمی کاربردی خبر میبد به نمایش گذاشته شد+گزارش تصویری

۱۳ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۲۷۲ اخبار شیرپوینت
به مناسبت فرا رسیدن ایام دهه مبارک فجر نمایشگاه عکس دانشجویان مرکز علمی کاربردی خبر  میبد در سالن اندیشه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان افتتاح شد

این نمایشگاه با حضور دکتر صدرا ابرقویی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد، داور پور رئیس شورای شهر، حجت الاسلام حسنی رئیس دفتر امام جمعه شهرستان میبد، هنردوست رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، ، موحدی فرد رئیس آموزش و پرورش و دیگر مسئولان این شهرستان افتتاح شد.

در این نمایشگاه ۷۰ قطعه عکس هنری با موضوع منظره، پرتره ومعماری برای بازدید علاقه مندان به نمایش گذاشته شده است.

شایان ذکر  است این آثار مربوط به دانشجویان رشته گرافیک و خبرنگاری مرکز علمی کاربردی خبر میبد می باشد همچنین  علاقه مندان جهت بازدید از نمایشگاه صبح ها از ساعت ۹ الی ۱۳ و عصرها از ۱۶ الی ۱۹ می توانند به سالن اندیشه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میبد مراجعه کنند. این نمایشگاه تا ۱۸ بهمن ماه جهت بازدید علاقه مندان باز می باشد.