بررسی ایجاد مرکز آموزش علمی کاربردی در شهرستان مهریز

۳۰ آذر ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۲۴۸ اخبار شیرپوینت
در نشستی با حضور دکتر صدرا ابرقویی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان، مهندس کارگر مدیر کل سازمان آموزش فنی حرفه ای استان و مدیر مرکز آموزش فنی حرفه ای شهرستان مهریز، ایجاد مرکز آموزش علمی کاربردی در این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی ایجاد مرکز آموزش علمی کاربردی در شهرستان مهریز

در این نشست دکتر ناصر صدرا ابرقویی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اهداف دانشگاه در خصوص توسعه آموزش های مهارتی و نیاز شهرستان مهریز به اینگونه آموزش ها آمادگی خود را در جهت پیگیری مراحل ایجاد مرکز آموزش علمی کاربردی در شهرستان مهریز اعلام نمود.

در ادامه مهندس کارگر مدیر کل سازمان آموزش فنی حرفه ای استان نیز ضمن بیان پتانسیل های کارگاهی موجود در مرکز آموزش فنی حرفه ای مهریز در خصوص آماده سازی بستر مناسب جهت راه اندازی این مرکز قول مساعد داد.

در پایان مقرر شد مهندس حیدری مسئول گسترش دوره های علمی کاربردی استان به همراه ابویی مدیر مرکز آموزش فنی حرفه ای شهرستان مهریز راه کار های اجرایی را دنبال نمایند .