گردهمایی کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد برگزار شد

۱۲ آبان ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۲۲۵ اخبار شیرپوینت
به گزارش روابط عمومی:گردهمایی کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد با حضور روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان و همچنین کارشناسان واحد استانی برگزار شد.

در ابتدای این گردهمایی دکتر ناصر صدرا ابرقویی: با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری با عنوان "پدافند غیر عامل، یك اصل برای همیشه" آن را الگوی مدیریتی در همه ی زمینه ها عنوان كرد و افزود: همه دستگاه ها باید با برنامه ریزی و تلاش جدی زمینه اجرایی كردن منویات معظم له در بحث پدافند غیر عامل را فراهم نمایند.

وی هفته پدافند غیرعامل (۴ تا ۱۰ آبان) را فرصتی برای ارزیابی و سنجش آمادگی دستگاهها دانست و افزود: هر چقدر دفاع در برابر هر نوع تهدید بالاتر و ارزشمندتر باشد آن دفاع، مقدس تر خواهد بود.

صدرا ابرقویی تصریح کرد: اگرچه دوران دفاع مقدس تمام شد اما دوران دفاع از مقدسات برای مردم ایران اسلامی تمام نشده و تاریخی را نیز برای آن نمی توان متصور بود.

وی تاکید کرد: امروز همه در برابر صیانت از سرمایه های ملی، استقلال علمی و اقتصادی و در راس آنها هویت فرهنگی مسئول هستند و برای حفظ آرمان های شهدا باید تلاش مضاعفی نمود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد تقویت زیرساخت های اساسی را با استفاده از پدافند غیرعامل یادآور شد و افزود: باید معیارهای امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در ایجاد زیر ساخت ها کاملا مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم به امنیتی پایدار در بخش های مختلف دست یابیم.

وی اضافه کرد: باید اذعان داشت امروزه با وجود تغییرات در انواع تهدیدات که به اشکال مختلف از جمله اقتصادی، علمی و سایبری می توان مشاهده کرد، نوع مقابله با آن نیز تغییر یافته، به نحوی که در گام نخست شناسایی نوع و دوم راه مقابله با آن در دستور کار قرار می گیرد.