برگزاری گردهمایی مدیران آموزش مراکز آموزشی علمی کاربردی استان یزد

۱۰ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۲۰۷ اخبار شیرپوینت
برگزاری گردهمایی مدیران آموزش مراکز آموزشی علمی کاربردی استان یزد

در این جلسه که با حضور مدیران آموزش و برخی از روسای مراکز علمی کاربردی استان یزد برگزار شد، ابتدا کلیات نظام آموزش عالی مهارت و فناوری توسط جناب آقای دکتر ابرقویی، ریاست واحد استانی یزد تشریح شد. وی ضمن ارائه اهداف و راهبردهای این نظام ، دورنمای بسیار روشنی برای دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور پیش بینی کرد و به ارائه نقش مهم مراکز درتحقق این اهداف پرداخت. وی در ادامه ضمن تشکرو قدردانی از زحمات مسئولین مراکز استان به برخی مسائل و مشکلات آموزشی مراکز استان اشاره کرد..

در ادامه این مراسم: مهندس سیدمحسن حیدری کارشناس گسترش واحد استانی درخصوص تقویم زمانی پذیرش های دفتر گسترش دانشگاه جامع علمی کاربردی و لزوم رعایت روند و زمانبندی مراحل این تقویم بر اساس تاریخ های مقرر شده توضیحاتی ارائه داد و در خصوص کمیته هماهنگی استانی گسترش آموزشهای علمی کاربردی و دلایل مخالفت با دوره ها براساس معیارهای گسترش دوره های علمی کاربردی بحث وتبادل نظر شد..

در ادامه مهندس مرتضی بیطرف ثانی، کارشناس آموزش واحد استانی یزد به تشریح آیین نامه جدید آموزشی کاردانی و کارشناسی پرداخت که در این راستا، اهم مواد جدیدآیین نامه با توجه بیشتری مورد بحث قرار گرفت.کلیات آیین نامه های کاردانی حرفه ای، فنی، کارشناسی حرفه ای و مهندسی فناوری نیز در ادامه ارائه شد و به برخی موارد مهم در این خصوص اشاره گردید.تاکید بر رعایت سرفصل های جدید نظام آموزش های مهارتی، اشاره و پاسخگویی به سوالات متداول آموزشی مراکز، نحوه ارائه درس کاربینی، آیین نامه جدیددرس کارورزی و تقویم آموزشی در سامانه سجاد از دیگر مواردی بود که در این مراسم مطرح شد

ارائه گزارش امور مدرسان توسط مهندس محسن مرجانی کارشناس حراست و امور مدرسان واحد استانی یزد بخش دیگر گردهمایی بود. وی ضمن ارائه گزارش بررسی صلاحیت عمومی و علمی متقاضیان تدریس،به جدیت مراکز در بررسی و تعریف مدرسین در سامانه سجاد، متقاضیان تدریس دارای مدرک معادل کارشناسی ارشد ، انطباق مدرک تحصیلی با درس تعریف شده در سامانه سجاد ورعایت سقف تعداد واحدهای درسی مدیران آموزشی مراکز پرداخت. در ادامه مسائل پرداخت حق النظاره و شهریه دانشجویان در سامانه سجاد توسط آقای مهندس محمود مقدسی کارشناس اداری - مالی واحد استانی یزدارائه شد. سپس درخصوص سامانه سجاد توسط مهندس سیدحامد حیدری کارشناس انفورماتیک مطالبی ارائه گردید.در پایان جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.