بیانیه بسیج اساتید استان یزد ، به مناسبت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی 92-93

۰۲ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۲۰۶ اخبار شیرپوینت
بیانیه بسیج اساتید استان یزد به مناسبت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی 92-93
بیانیه بسیج اساتید استان یزد ، به مناسبت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی 92-93

امسال، دانشگاهـها در حالی به روی فـرزندان خویش چهره می گشاید كـه مـیلاد با سـعادت هشتمین امام معصوم علی بن موسی الرضا (ع) و دهۀ با عظمت كرامت، در طلیعۀ آن قرار گرفته است. این تقارن را به فال نیك گرفته ضمن تبریك به استادان و دانشجویان و كارمندان دانشگاه های استان، آرزومـندیم در سایه سار نخل ولایت علوی و رضوی، در این سال از میوه های شیرین علم و معرفت بیش از پیش كامشان شیرین گردد.

آغاز هفته دفاع مقـدس نیز یادآور ایثار و از خود گذشتگی ملـت بزرگ ایران است كه با رهـبری های داهـیانه امام راحل (ره) هشت سال پنجـه در پنجه ظـلم و ستم استـكبار و ارتـجاع افكنده و به فضل الهی سرافراز و سربلند از این مـیدان به در آمدند. به روح امام شهداء و شهـیدان عرصۀ دفاع مقـدس بویژه استـادان و دانشجویان شهید درود می فرستـیم و با خون آن ها پیمان می بنـدیم كـه راه راسـت و روشـن ایثار و فداكـاری را در سایۀ هدایت های خلف صالح امام، رهبر فرزانۀ انقلاب حضرت آیة ا... خامنه ای مدظله العالی ادامه دهیم.

ملت شریـف ایران كه با حـضور پر شور و شرافتمندانۀ خویش حماسۀ سیاسی و افتخارآفرین خردادماه 92 را رقم زده است انتـظار دارد با هدایت های مقـام عظمـای ولایت، دانشـگاه ها در ادامۀ راه گذشـته، پر توان و پر شتـاب، هر چه زودتر مشعـل پر افتخار پیـروزی را بر قله های دانش و پژوهـش قرار دهنـد.بر این باوریم كه فتح این قله ها و رسیدن به سرچشمه های بینش در پناه محیطی سرشار از آرامش و انسجام درونی به دسـت می آید.امـیدواریم با تدبیـر و درایـت مسئـولان محتـرم، فـضـای همـدلی و همـكاری در محیطهای دانشگاهی بیش از پیش فراهم آید تا بتوانیم به وظـایف راستین خود عمل نموده، به سوی اهداف بلند این نظام مقدس گام برداریم.

بسیج اسـاتید دانشگاههای استان یزد، پیروزی ملت بزرگ ایران در خلق حماسه سیاسی انتخابات ریاست جمهوری را تبریك گفته و خالصانه برای دولت جدید آرزوی موفقیت می نماید و به پیروی از فرمان مقـام معظم رهـبری آماده هـمه گونه هـمكاری با دولـت برآمده از رأی ملت و نماینـدگان مـحترم مردم در مجلـس شورای اسـلامی هستیـم و انتظار داریم در آستانه سال جدید تحصیلی در اولین زمان ممکن ریـاست محـترم جمهـوری، وزیـری كـاردان و متعـهد را كـه آرامـش بخـش جان همه دانشگاهیان باشد به مجلس شورای اسلامی معرفی نماید تا به فضل الـهی زمینه دست یابی به اهداف علمی سند چشم انداز در عرصه های آموزش، پژوهش و فناوری فراهم گردد.

بر خود لازم می دانیم از مسئولین دانشگاههای استان هم كه در هشت سال گذشته با تمام توان برای پیشبرد اهـداف آموزش عالـی كشور گامهای بلنـدی برداشته اند تشـكر وقدر دانی كرده، برایشان در خدمت به اسلام و انقلاب آرزوی موفقیت بیشتر بنماییم

بسیج اساتید دانشگاه های استان یزد