اعلام نتایج آزمون‏های پایان پودمان‏های آموزشی دوره كاردانی غیرحضوری(حین کار) مدیریت خانواده تابستان 92

۲۷ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۲۰۴ اخبار شیرپوینت
نتایج آزمون های پایان پودمان های آموزشی تابستان 1392 دوره کاردانی علمی کاربردی پودمانی غیرحضوری (حین کار) مدیریت خانواده ، اعلام شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، به اطلاع كلیه دانشجویان دوره كاردانی علمی­كاربردی پودمانی غیرحضوری مدیریت خانواده می‏رساند ، نتایج آزمون‏های پایان پودمان‏های آموزشی تابستان سال 1392، از روز چهارشنبه مورخ 1392/06/27 ساعت 14:00 در سامانه جامع آموزش­های تکمیلی بین سطوح تحصیلی (ساتب) به آدرس http://sateb.uast.ac.ir  قابل مشاهده می‏باشد. دانشجویان این دوره جهت اطلاع از نمرات خود باید به پروفایل دانشجویی مراجعه نموده و در قسمت وضعیت ثبت­نام، کارنامه تحصیلی خود را مشاهده نماید.

لازم به ذکر است ارسال درخواست تجدیدنظر صرفاً به صورت اینترنتی و از طریق پروفایل شخصی دانشجو در سامانه مذكور از تاریخ 1392/06/27 امكان‏پذیر می‏باشد. بدیهی است به درخواست‏هایی كه پس از این تاریخ و یا به روش دیگری به جز این ارسال گردد، ترتیب اثر داده نخواهد شد. ضمنا نتایج بررسی درخواست‏های تجدیدنظر دانشجویان در تاریخ 1392/06/30 ساعت 14:00به صورت قطعی اعلام می‏گردد و غیرقابل بررسی می‏باشد.

مدارك مورد نیاز جهت فارغ التحصیلی: اصل تاییدیه تحصیلی دوره متوسطه ، تصویر تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت (دو برگ) ، تصویر پایان تحصیلات متوسطه و اصل آن جهت مطابقت(دو برگ) ، 6 قطعه عكس رنگی 4×3 پشت زمینه سفید (پشت‏نویسی نشده) خواهران می‏بایست از مقنعه مشكی استفاده نمایند،  تصویر كارت ملی پشت و رو و اصل آن جهت مطابقت(دو برگ) ، تصویر كارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت برای فارغ‏التحصیلان ذكور پشت و رو و اصل آن جهت مطابقت (دو برگ) ، پوشه نارنجی رنگ