آغاز فرایند پرداخت وام شهریه دانشگاه جامع علمی كاربردی

۲۴ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۲۰۲ اخبار شیرپوینت
اعتبار وام‌های شهریه دانشگاه جامع علمی كاربردی در نیمسال اول سال تحصیلی 93-1392 به میزان 30 میلیارد ریال از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام شد.
آغاز فرایند پرداخت وام شهریه دانشگاه جامع علمی كاربردی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر علی صدر، معاون سنجش، خدمات آموزشی و دانشجوئی دانشگاه ضمن بیان این خبر افزود: به منظور کمک به تامین بخشی از هزینه های شهریه تحصیلی دانشجویان، وام شهریه پرداخت می شود.

به دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در هر نوبت حداکثر000/500/2 ریال و به دانشجویان کارشناسی ارشد در هر نوبت حداکثر 000/000/10 ریال وام شهریه پرداخت می شود.

دکتر صدر در ادامه گفت : دانشجویان متقاضی وام شهریه می توانند با مراجعه به مراکز آموزشی محل تحصیل خود نسبت به ثبت نام در سیستم صندوق رفاه اقدام نموده و پس از تایید واحد استانی وام شهریه را دریافت نمایند.

لازم به ذکر است ، مهلت ورود اطلاعات وام شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 93-1392 دانشگاه جامع علمی كاربردی که از 12شهریور ماه 92 شروع شده ، تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 1/8/92 می باشد.