برترین‌های نهمین جشنواره قرآنی دانشگاه‌های علمی ـ كاربردی معرفی شدند

۱۵ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۲۰۱ اخبار شیرپوینت
نهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی با معرفی نفرات برتر بخش‌های مختلف امروز شنبه، 16 شهریورماه به‌كار خود در یزد پایان داد.
برترین‌های نهمین جشنواره قرآنی دانشگاه‌های علمی ـ كاربردی معرفی شدند

نهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه‌های جامع علمی ـ كاربردی سراسر كشور كه برای اولین بار با مشاركت مدرسان و برای دومین بار با مشاركت كاركنان به میزبانی دانشگاه علمی ـ كاربردی استان یزد برگزار شد، پس از دو روز رقابت بین 300 برگزیده قرآنی در بخش‌های شفاهی، كتبی، پژوهشی، ادبی و هنری‌ امروز شنبه، 16 شهریورماه خاتمه یافت.

در مراسم اختتامیه این جشنواره كه در مركز علمی ـ كاربردی ملاصدرا یزد برگزار شد، در بخش شفاهی كه با حضور 183 دانشجو، مدرس و كارمند برگزار شد، در بخش برادران؛ بهروز شهریور از آذربایجان شرقی، سید‌مجتبی حاج میرقاسمی از گلستان و حیدر زارع‌پور از اصفهان عناوین اول رشته حفظ یك جزء را در سه بخش دانشجویی، مدرسان و كارمندان كسب كردند.

احمد امیرخانی از زنجان در حفظ سه جزء دانشجویی، امین شریفی از تهران در حفظ پنج جزء دانشجویی و علی‌محمد اكرمی از یزد در حفظ پنج جزء مدرسان به عناوین نخست دست یافتند.

مهدی محرم‌زاده از تهران، محمد محسنی از مازندران و محسن بیات از مركزی نیز مقام اول بخش حفظ 20 جزء را در سطوح مختلف كسب كردند.

محمد باجلان از تهران مقام نخست حفظ كل قرآن و سید‌محمد كرمانی و سید‌محمد موسوی هر دو از تهران در قرائت تحقیق و ترتیل بخش دانشجویی اول شدند.

در رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل بخش مدرسان، علی‌اكبر كاظمی و محمد‌صادق سلیمی هر دو از یزد برتر شناخته شدند و در همین رشته در بخش كارمندان، جلیل پیله‌ور عبادی از اردبیل و علی آرمون‌پور از ایلام به‌عنوان برترین‌ها معرفی شدند.

رقابت‌های بخش شفاهی خواهران نیز در حفظ یك جزء با معرفی اعظم‌السادات ساجدی از تهران، معصومه نقوی از فارس و فریده سادات حسینی از اصفهان همراه بود.

در حفظ سه جزء خواهران نیز لیلا حق‌دوست از گیلان، در حفظ پنج جزء فاطمه امانی از فارس، در حفظ 10 جزء رقیه اسفندیاری و در حفظ 20 جزء اكرم كریمی و حمید تجملیان هر دو از یزد به‌عنوان نفرات برتر شناخته شدند و ‌آمنه نوری از قم نیز در بخش حفظ كل قرآن به‌عنوان نفر برتر معرفی شد.

در بخش قرائت تحقیق و قرائت ترتیل خواهران در سطح دانشجویی به ترتیب اعظم‌السادات بنی‌فاطمه از قم و منیره علیزاده از خراسان رضوی و در سطح مدرسان نیز ناهید چراغی از قزوین و طاهره‌السادات حسینی‌فخر از خراسان رضوی به‌عنوان نفرات اول معرفی و تجلیل شدند و همچنین مقام نخست بخش دكلمه‌خوانی خواهران نیز به شبنم فرضی‌زاده از اردبیل رسید.

مسابقات بخش كتبی كه با حضور 3 هزار و 550 نفر از سراسر كشور و به‌صورت اینترنتی برگزار شد پس از رقابت 295 نفر در بخش كشوری، نهایتاً با معرفی پرگل شمسی از ایلام در بخش مفاهیم قرآن، مریم راضی از چهارمحال و بختیاری در قرآن شناسی، صدیقع خوارزمی‌پور از خوزستان در فرازهای قرآن و عترت و مریم عطایی از مركزی در بخش دیدگاه و سیره معصومین(ع) به‌عنوان نفرات برتر بخش دانشجویی پایان یافت.

این رقابت‌ها در بخش مدرسان با معرفی شریف‌السادات طباطبایی از اصفهان در بخش مفاهیم و زهرا دیانتی از خراسان رضوی در بخش دیدگاه و سیره معصومین(ع) همراه بود و مریم نقدی از زنجان و فرحناز زندی از تهران نیز در این دو بخش عنوان اولی سطح كارمندان را به‌دست اوردند.

در بخش پژوهش‌ جشنواره كه شامل پژوش یا كتاب قرآنی، مقاله قرآن و عترت، وبلاگ‌نویسی و طراحی نرم‌افزار بود، در سطح دانشجویان؛ مهرداد خسروی از گیلان، فطمه رنجبر طزرقی از خراسان رضوی و سمیرا ندری‌پری از تهران، در سطح مدرسان؛ محمد‌كاظم پورحسین از فارس و مینا فراهانی از مركزی، و در سطح كارمندان؛‌ محمد تكتاز از فارس و هاجر رمضانی از خراسان شمالی، عناوین نخست بخش‌های مختلف را كسب كردند.

برگزیدگان بخش ادبی جشنواره نهم در دو بخش دانشجویی و مدرسان از بین 21 اثر برگزیده داشت که آرش واقع‌طلب از گیلان و فرزانه سعادتمند از یزد در بخش شعر عنوان نخست را كسب كردند، همچنین نعیمه قره‌خوانی از زنجان در داستان‌نویسی، علی‌اصغر سعادت‌پور از مركزی در بخش نمایشنامه و سعید احمدیان از كرمانشاه در بخش فیلمنامه، به‌عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

مسابقات بخش هنری با شركت 127 اثر در بخش‌های مختلف برگزار شد كه در نهایت، فاطمه عزیزی از كردستان در تذهیب، وحدت محمدی‌فر از ایلام در خوشنویسی، محسن داوری‌نژاد از قم در طرحی و نقاشی، محمد‌علی رضایی از خراسان رضوی در عكس و غلامرضا تراوان از زنجان در بخش نماهنگ به‌عنوان برترین‌ها مشخص شدند