اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان ‌متمركز و نیمه‌متمركز دوره‌های كاردانی فنی و كاردانی حرفه‌ای ناپیوسته ترمی

۱۲ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۱۷۸ اخبار شیرپوینت
فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی كد رشته ‌محل‌های متمركز و معرفی شدگان چند برابرظرفیت كدرشته محل‌های نیمه‌متمركز پذیرش دوره‌های كاردانی فنی و كاردانی حرفه‌ای ناپیوسته ترمی نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی كاربردی سال 1392 ، در پایگاه الكترونیكی سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس www.sanjesh.org اعلام شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، پذیرفته‌شدگان نهایی لازم است از تاریخ 4/4/92 لغایت 10/4/92 با در دست داشتن مدارك شامل تصویر تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت ، تصویر كارت ملی و اصل آن جهت مطابقت ، اصل دیپلم كامل متوسطه و یا گواهی آن برای داوطلبان نظام قدیم آموزش متوسطه با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یك برگ تصویر آن ، اصل مدرك دیپلم نظام جدید آموزش متوسطه و یا گواهی پایان دوره سه ساله نظام جدید با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یك برگ تصویر آن ، اصل فرم تأییدیه معدل جهت فارغ‌التحصیلانی كه تاكنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است ، 6 قطعه عكس تمام رخ 4 × 3 تهیه شده در سال جاری ، گواهی اشتغال به كار با امضاء و مهر بالاترین مقام مسئول ، آخرین فیش حقوقی و آخرین حكم كارگزینی یا قرارداد معتبر انجام كار برای پذیرفته‌شدگان شاغل و مدركی كه برای برادران وضعیت نظام وظیفه داوطلبان را مشخص نماید و باتوجه به كدرشته محل قبولی به مراكز آموزشی ذیربط مراجعه نمایند.

همچنین براساس ضوابط مربوط به گزینش رشته‌های نیمه‌متمركز برای رشته‌هایی كه نیاز به اقداماتی نظیر مصاحبه و یا آزمون عملی دارند، لازم است برای شركت در مراحل مذكور در از تاریخ 4/4/92 لغایت 10/4/92 با در دست داشتن مدارك فوق الذكر به مركز آموزشی ذیربط به نشانی تعیین شده در جدول شماره (3) دفترچه راهنمای پذیرش مراجعه نمایند.

بدیهی است عدم مراجعه داوطلبان در روزهای تعیین شده برای انجام مراحل نهایی گزینش به منزله انصراف قطعی از پذیرش در رشته ذیربط تلقی خواهد شد.

ضمناً به اطلاع معرفی شدگان رشته‌های نیمه‌متمركز می‌رساند كه پس از اعلام نتیجه مراحل مصاحبه و یا آزمون عملی این دسته از داوطلبان، گزینش نهایی انجام و فهرست اسامی قبول‌شدگان نهایی متعاقباً از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org منتشر خواهد شد.