به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد: دارالعباده میزبان جشنواره بزرگ قرانی کشور

۲۷ فروردین ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۱۵۵ اخبار شیرپوینت
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد از میزبانی این دانشگاه در نهمین دوره مسابقات کشوری جشنواره قرآنی خبرداد. ​

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد از میزبانی این دانشگاه در نهمین دوره مسابقات کشوری جشنواره قرانی خبرداد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد ، دکتر ناصر صدرا ابرقویی ضمن بیان این خبر افزود: به حول و قوه الهی و با تلاش های صورت گرفته و همچنین موافقت مسئولان ستاد مرکزی دانشگاه جامع ،توانستیم افتخار میزبانی نهمین دوره جشنواره بزرگ قرانی کشور را داشته باشیم.
وی ادامه داد این دوره از جشنواره در سه بخش دانشجویان، مدرسان و كاركنان برگزار می‌گردد كه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان میزبان نهمین دوره جشنواره قرآنی دانشجویان، دومین دوره جشنواره قرآنی كاركنان و نخستین دوره جشنواره مدرسان علمی كاربردی برگزار خواهد بود
وی تصریح کرد: جشنواره دانشجویی در پنج بخش شفاهی، كتبی، پژوهشی، ادبی و هنری برگزار می‌گردد؛ بخش شفاهی در رشته‌های قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل، حفظ 1 جزء، حفظ 3 جزء، حفظ 5 جزء پیوسته، حفظ 10 جزء پیوسته، حفظ 20 جزء پیوسته و حفظ كل قرآن کریم؛ بخش كتبی در رشته‌های فرازهای قرآن و عترت، دیدگاه و سیره معصومین(ع)، مفاهیم قرآنی و قرآن‌شناسی؛ بخش پژوهشی در رشته‌های پژوهش یا كتاب قرآنی، مقاله قرآن و عترت، نرم‌افزار و وبلاگ‌نویسی؛ بخش ادبی در رشته‌های شعر، داستان، نمایشنامه‌نویسی و فیلمنامه‌نویسی و بخش هنری در رشته‌های خوشنویسی، طراحی و نقاشی، ‌نماهنگ، عكس و‌ تذهیب برگزار خواهد شد.
دکتر صدرا ابرقویی اظهار داشت:همچنین نخستین دوره جشنواره مدرسان در سه بخش شفاهی در رشته‌های هفتگانه حفظ و قرائت، بخش كتبی در دو رشته مفاهیم قرآنی و دیدگاه و سیره معصومین(ع) و بخش پژوهش در سه رشته نظریه‌پردازی و پاسخ‌پژوهی، تحلیل و نقد کتب قرآن و عترت و تحقیقات قرآن و عترت برگزار می‌گردد. بخش جشنواره كاركنان نیز در دو بخش شفاهی در رشته‌های هفتگانه حفظ و قرائت، بخش كتبی در دو رشته مفاهیم قرآنی و دیدگاه و سیره معصومین(ع) و بخش پژوهشی در رشته تحقیق یا مقاله قرآن و عترت برگزار می‌گردد.

صدرا ابرقویی تاکیدکرد:جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی كاربردی با هدف اعتلای دانش، ایمان، اخلاق و بصیرت دینی دانشگاهیان و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه و زمینه‌سازی انس و الفت بیشتر دانشگاهیان با قرآن كریم و سیره معصومین(ع) و تدبر و عمل به آن آموزه‌ها برگزار می‌گردد.

وی اعلام كرد: مهلت ثبت‌نام تا تاریخ 31 فروردین سال 1392 می‌باشد و ثبت‌نام نیز از طریق سامانه اینترنتی به نشانی www.uast.ac.ir صورت می‌پذیرد.
وی اظهار امیدواری کرد: امسال نیز همچون سال های گذشته شاهد استقبال دانشجویان، مدرسان و کارکنان از جشنواره قرآن و عترت باشیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد در پایان تصریح کرد: ، این جشنواره در دو سطح استانی و كشوری برگزار می‌گردد. مرحله استانی جشنواره در اردیبهشت ماه 92 و مرحله كشوری جشنواره، در شهریورماه 92 برگزار میشود.