برگزاری نشست کمیته فنی جشنواره وصال یار

۲۳ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۱۴۴ اخبار شیرپوینت
برگزاری نشست کمیته فنی جشنواره وصال یار

کمیته فنی جشنواره وصال یار به منظور تبادل نظر و همفکری درخصوص برگزاری این جشنواره نشستی برگزار نمود. در این نشست علاوه بر مسؤولین دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان و مرکز آموزش علمی-کاربردی حج و زیارت یزد، حجت الاسلام زارع، مسؤول دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی یزد، دکتر میرغفوری، رئیس مرکز آموزش عالی جهاد دانشگاهی یزد، شریفی، سرپرست حج و زیارت یزد و حجت الاسلام میررحیمی، نماینده بعثه حج و زیارت یزد و جمعی از مدیران حج و زیارت استان و صاحبنظران حوزه حج عمره دانشجویی حضور داشتند.

.

نتیجه العلما، سرپرست مرکز آموزش حج و زیارت یزد ضمن خوشامدگویی به حاضرین، اهداف و برنامه های این جشنواره را تشریح نمود. وی در ادامه خواستار مشارکت و همفکری حاضرین در این طرح شد.

در ادامه این نشست، حاضرین در خصوص محتویات و برنامه های این جشنواره بحث و تبادل نظر نمودند. در این نشست مقرر گردید کمیته فنی جشنواره با سرپرستی مرکز حج و زیارت یزد برنامه های پیش بینی شده برای این همایش را تدوین و اعلام نماید. همچنین کمیته های اجرایی، پشتیبانی، تبلیغات و اطلاع رسانی نیز پس از تشکیل، فعالیت خود را برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره آغاز نمایند.