نشست مشترک رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد با مسؤولین اردکان

۲۳ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۱۴۳ اخبار شیرپوینت
نشست مشترک رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد با مسؤولین اردکان

صبح امروز نشست مشترکی با حضور رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد، سرپرست مرکز آموزش علمی-کاربردی اردکان، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مسؤولین شهر اردکان برگزار شد.

در آغاز این نشست دکتر عندلیب، سرپرست مرکز آموزش علمی-کاربردی اردکان به معرفی این مرکز پرداخت. دکتر عندلیب ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص رشته های ارائه شده در مرکز اردکان، وضعیت فعلی و چشم انداز توسعه این مرکز را تشریح نمود.

دکتر صدرا ابرقویی نیز ضمن تاکید بر آموزشهای مهارت محور و کاربردی به لزوم بررسی و ارائه رشته های مورد نیاز این شهرستان تاکید نمود. وی ارائه دوره های تک پودمان را نیز از دیگر برنامه های این دانشگاه در راستای افزایش مهارت بین شاغلین دستگاه های اجرایی و صنعت کشور خواند

کمالی، فرماندار اردکان نیز ضمن تشکر به دلیل راه اندازی مرکز آموزش علمی-کاربردی در شهر اردکان، ارتقاء علمی و مهارتی شاغلین در بخشهای مختلف و توسعه این مرکز را خواستار شد.

در ادامه این نشست، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، در خصوص توسعه منابع انسانی متخصص و دارای مهارت شغلی مطالبی ایراد نمود. تابش لازمه توسعه متوازن و پایدار را تربیت نیروی سالم، متخصص و کاربلد دانست. وی کاربردی کردن علم را اصل و اساس توسعه صنایع دانست و با اشاره به توانمندی مسؤولین ستادی دانشگاه جامع علمی-کاربردی،از مسؤولین این دانشگاه خواست تا با عمل به رسالت این دانشگاه که ترویج آموزشهای مهارت محور است در توسعه و آبادانی کشور،  یاری رسان باشند.

.