پیام تسلیت استاندار یزد به مناسبت درگذشت مرحوم ابراهیمی

۰۱ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۱۳۷ اخبار شیرپوینت
پیام تسلیت استاندار یزد به مناسبت درگذشت مرحوم ابراهیمی

استاندار یزد روز سه شنبه سی ام آبان ماه با صدور پیامی عروج جانباز سرافراز میهن اسلامی زنده یاد عباسعلی ابراهیمی را تسلیت گفت و تقارن این عروج با ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش را نشانی از تعلقات خاطر و ارتباط روحی و معنوی آن عزیز سفرکرده با خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام توصیف کرد.

انا لله و انا الیه راجعون

خانواده محترم ابراهیمی

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و با احترام، خبر درگذشت جانباز سرافراز زنده یاد عباسعلی ابراهیمی ما را به شدت متأثر و متألم نمود، آن فقید سعید در ایامی که مصادف با ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش است به دیار حق شتافت. بدون شک تقارن این عروج با این ایام نشان از تعلقات خاطر و ارتباط روحی و معنوی آن عزیز سفر کرده با خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام است. با این همه سعادت، اما غم و اندوه فقدان آن مرحوم سخت و طاقت فرساست، اما تسلیم رضای حق شدن و پذیرش مشیت الهی بالاترین مرتبه آزمایش است.

این جانب این مصیبت وارده را به خانواده محترم آن مرحوم، دانشجویان و کارمندان دانشگاه یزد و دانشگاه علمی و کاربردی میبد تسلیت عرض نموده و علو درجات معنوی و رحمت و غفران الهی را برای آن مرحوم و صبر جمیل و اجر جزیل توأم با صحت و سلامتی برای همگان از خداوند منان مسألت می نمایم.

محمدرضا فلاح زاده

استاندار یزد