پیام تسلیت رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد

۰۱ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۱۳۶ اخبار شیرپوینت
پیام تسلیت رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد

دکتر ناصر صدرا ابرقویی، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد در پیامی درگذشت جانباز سرافراز عباسعلی ابراهیمی را تسلیت گفت. متن این پیام بدین شرح است:

بسم رب الشهداء والصدیقین

در آستانه ماه عزاداری سرور و سالار شهیدان ،حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) در سوگ  همکاری متعهد،  صبور و شریف می نشینیم. بزرگ مردی که در اخلاص و خلوص سرآمد و اسوه و در خدمت بی ادعا به نظام مقدس جمهوری اسلامی الگوی تمام معنای صداقت و سخت کوشی برای  دانشجویان، دانش آموختگان، اساتید و جمیع همکاران مراکز آموزش علمی-کاربردی و دیگر مراکز آموزشی استان یزد بود.

در غم از دست دادن جانباز سرافراز زنده یاد  حاج عباسعلی ابراهیمی سرپرست فقید مرکز آموزش علمی-کاربردی میبد به سوگ نشستن، صبری عظیم می خواهد. خداوند به خانواده محترم آن عزیز و جامعه دانشگاهی استان یزد اجر صابرین دهد که حضرتش فرمود:

«و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون»