نشست مشترک رئیس واحد استانی یزد با معاون اداره اوقاف

۲۱ آبان ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۱۲۹ اخبار شیرپوینت
نشست مشترک رئیس واحد استانی یزد با معاون اداره اوقاف

صبح امروز  نشست مشترکی با حضور معاون و نمایندگان اداره کل اوقاف و امور خیریه یزد و رئیس و کارشناسان واحد استانی در دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد برگزار شد. دکتر صدرا ابرقویی رئیس دانشگاه، ضمن تشریح اهداف و برنامه های دانشگاه جامع علمی-کاربردی درخصوص ارائه آموزشهای مهارت محور، به معرفی مراکز آموزش علمی-کاربردی در استان یزد پرداخت. وی در ادامه از وجود مراکز آموزش علمی-کاربردی در 72 سازمان و وزارتخانه در کشور خبر داد و ارائه آموزشهای خاص و همسو با مشاغل را لازمه توسعه و تقویت ادارات و سازمانها دانست.

در ادامه این نشست مهدی خاوری معاون اداره کل اوقاف و امور خیریه یزد از پیگیری فوری نسبت به تامین استانداردهای لازم برای تاسیس مرکز آموزش علمی-کاربردی وابسته به اداره اوقاف و ارائه دوره های آموزشی مرتبط، خبر داد.

اوقاف