امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان یزد در جمع مدرسان علمی-کاربردی استان: در علم آموزی قناعت و توقف ممنوع است

۲۴ مهر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۱۲۶ اخبار شیرپوینت
امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان یزد  در جمع مدرسان علمی-کاربردی استان: در علم آموزی قناعت و توقف ممنوع است

به مناسبت بیستمین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی و همزمان با استقرار نظام ملی مهارت مراسمی با حضور مدرسان مراکز آموزش علمی-کاربردی استان یزد در مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاد کشاورزی برگزار شد.

آیت الله ناصری امام جمعه فرزانه یزد و نماینده ولی فقیه در استان، با اشاره به اهمیت علم آموزی و تفکر و تعقل، رسیدن به فطرت خدایی و الهی را برای هر انسان جویای حقیقت و تکامل، ضروری دانست. آیت الله ناصری در این جمع خطاب به مدرسان گفت :  قناعت و توقف در علم آموزی ممنوع است و مدرسان دانشگاه نباید دانشجو را قانع به بار بیاورند.

در ابتدای این مراسم دکتر صدرا ابرقویی، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد، در جمع بیش از 300 مدرس مراکز آموزش علمی-کاربردی استان به معرفی این دانشگاه و تشریح نظا عالی مهارت پرداخت. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان یزد بیش از 10000 دانشجو در مراکز آموزش علمی-کاربردی مشغول به تحصیل هستند گفت با وجود اینکه ما در تولید علم در رتبه 16 جهان قرار داریم ولی در به کارگیری و کاربست آن در شرایط و جایگاه مناسبی نیستیم. وی افزود در حال حاضر دانشگاه جامع علمی-کاربردی با هدف افزایش و ارتقاء کیفیت آموزشهای مهارت محور با 70 سازمان و نهاد دولتی و عمومی در سراسر کشور برای ارائه خدمات آموزشی در ارتباط است. رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد در ادامه گفت در بیش از 940 مرکز آموزش علمی-کاربردی در کشور و در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد شاهد افزایش 100درصدی تعداد دانشجویان در ده سال اخیر و تحصیل بیش از نیم میلیون دانشجو در مراکز آموزش علمی-کاربردی سراسر کشور هستیم که این مهم، دانشگاه جامع علمی-کاربردی را به بزرگترین دانشگاه مهارت محور و حضوری دولتی تبدیل کرده است.

دکتر صدرا ابرقویی افزود مهمترین مسئله ای که باید به آن توجه ویژه شود نگاه مکتبی، دینی و فرهنگی به دانشگاه ست. وی تربیت نیروی متعهد، متدین و مسؤولیت پذیر را وظیفه یک دانشگاه دانست و اظهار امیدواری نمود با حضور مدرسان شایسته و متدین استان دارالعباده یزد شاهد جهش معنوی در دانشجویان باشیم .

دیگر سخنران این جمع آقای رضایی، معاون استاندار یزد بود. وی ضمن تشکر از توجه دانشگاه جامع علمی-کاربردی به آموزشهای مهارت محور و آموزش و تربیت کارمندان و کارکنان بخشهای مختلف دولتی و خصوصی گفت مزیت نیروی انسانی کشور ما علاوه بر تخصص، تعهد و تدین است.

حجت الاسلام نورالدینی ، مشاور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی، سخنران پایانی این گردهمایی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) در جمع اساتید دانشگاهها به ضرورت داشتن الگو برای تمامی انسانها و الگوپذیری دانشجو از مدرس اشاره کرد. وی افزود باید تلفیق مباحث دینی و علمی را در دستور کار دانشگاهها قرار دهیم تا شاهد شکوفاشدن استعدادهای دانشجویان در زمینه علوم الهی و انسانی و سایر علوم باشیم.

.اجرای تواشیح توسط گروه بینات از دیگر برنامه های این گردهمایی بود