نشست رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان

۰۸ مهر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۱۲۲ اخبار شیرپوینت
نشست رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان

صبح امروز نشستی با حضور رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان در واحد استانی برگزار شد. در این نشست رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی مطالبی پیرامون نظام آموزشی مهارتی و دوره های کاردانی پودمانی جدید بیان نمود. دکتر صدرا ابرقویی  در ادامه به مسائل و مشکلات برخی از مراکز اشاره نمود و خواستار جدیت بیشتر رؤسا در برطرف نمودن این مشکلات شد. مهندس مضطرزاده، کارشناس پژوهش واحد استانی نیز با اشاره به جشنواره های پژوهشی کشوری خواستار حمایت بیشتر مراکز از  پژوهشهای مهارت محور و عملیاتی دانشجویان شد. در ادامه این نشست رؤسای مراکز به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.

نشست روسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان یزد

در پایان این نشست از منشور اخلاقی دانشجوی ایرانی رونمایی شد و یک نسخه از آن در اختیار مراکز قرار گرفت.

منشور اخلاقی