بازدید مدیر کل دفتر آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری وزارت ارشاد ازمرکز جوادالائمه یزد

۰۵ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۱۱۵ اخبار شیرپوینت

با حضور آقای دکتر کشاورز مدیر کل آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زمینه پیوستن مجدد مرکز آموزش علمی کاربردی جوادالائمه(ع) یزد به عنوان یکی از مراکز زیرمجموعه مرکز آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فراهم گردید.

در این بازدید که آقای دکتر صدرا ابرقویی رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد و آقای رضایی کاوه مسئول روابط عمومی مرکز آموزش وزارت ارشاد نیز حضور داشتند، ابتدا آقای مهندس سفید مدیرعامل موسسه خیریه فرهنگی جوادالائمه(ع) گزارشی از فعالیتهای موسسات زیرمجموعه موسسه خیریه فرهنگی جوادالائمه(ع) ارائه داد. در ادامه آقای دکتر سفید رئیس مرکز آموزش علمی-کاربردی جوادالائمه، گزارشی از فعالیتهای این مرکز ارائه نمود.

دکتر کشاورز نیز فلسفه تشکیل دانشگاه جامع علمی-کاربردی را تولید کار و غنا بخشیدن به حوزه اشتغال و بهره وری دانست. وی افزود نباید بگذاریم هیچ استعداد فرهنگی و هنری در این استان بر زمین بماند. مدیر کل آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت سرمایه گذاری در بخش آموزش فرهنگ وهنر علاوه بر آنکه باعث تلطیف فضا می شود میتوان افرادی مانند فرشچیان تربیت نمود که نماد یک ارزش افزوده ملی است. دکتر کشاورز از آموزش کارمندان دولت در مراکز آموزش علمی-کاربردی جهت ارتقاء شغلی کارمندان در تک پودمانهای آموزشی و همچنین تشکیل شرکتهای زایشی و انضمامی خبر داد که باعث تحول جدی در نظام آموزشهای علمی- کاربردی خواهد شد. وی درپایان ضمن حمایت از مرکز علمی کاربردی جوادالائمه(ع) برای افزایش تعداد دوره ها و مقاطع بالاتر قول مساعد داد.

در ادامه این نشست آقای دکتر صدرا ابرقویی در سخنانی مرکز جوادالائمه(ع) را یکی از بهترین مراکز علمی کاربردی استان از لحاظ امکانات و تجهیزات و همچنین مباحث آموزشی و فرهنگی دانست و خواستار بها دادن بیشتر به این مجموعه جهت رشد و فعالیت بی دغدغه آن شد. وی در ادامه دانشگاه جامع را وسیله ای برای تبدیل شدن ایده به پدیده در نظام آموزشی کشور دانست و ابراز داشت حال که چشم مستضغفان عالم به  نظام جمهوری اسلامی است باید با تلاش افزون تر ایران اسلامی را به عنوان یک کشور پیشرفته معتقد به مبانی اسلامی مطرح نمائیم.

پس از این نشست حاضران به بازدید از بخشهای مختلف مرکز جوادالائمه(ع) پرداختند و با حضور در نمازخانه این مرکز نماز جماعت ظهر و عصر را اقامه نمودند.

بازدید دکتر کشاورز از جوادالائمه