نشست معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با معاونین استاندار و مدیران استان

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۱۰۲ اخبار شیرپوینت
نشست معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با معاونین استاندار و مدیران استان

بعد ازظهر دیروز نشستی مشترک با حضور معاونین استانداری و مدیران کل یزد و معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی-کاربردی و رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد در محل استانداری برگزار شد.

در آغاز این نشست معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ، نظام آموزش مهارتی را تشریح نمود. دکتر موسی زاده خاطر نشان کرد در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی می توان با به کارگیری مفاد نظام آموزش ملی مهارتی به تحقق نظرات حضرت آیت الله خامنه ای جامه عمل پوشاند. در ادامه جلسه دکتر صدرا ابرقویی گسترش آموزشهای مهارتی در بخشهای صنعت، کشاورزی، خدمات و هنر را در راستای عملیاتی کردن شعار سال دانست. رئیس واحد استانی یزد گفت  با این کار می توان مهارتهای مفید موجود در این بخش ها را مستند سازی کرد و در راستای بهینه نمودن روشها و مهارتها در سیستم های آموزشی، گام مثبت و روبه جلو برداشت و این مهارتها را که بعضا در حال نابودی است به نسل جوان انتقال داد و هم زمینه رشد و توسعه این مهارت ها را ایجاد نمود. وی افزود یکی دیگر از کارهایی که می توان انجام داد این است که با استفاده از پشتوانه نظام آموزش مهارتی، آموزش های بین سطوح تحصیلی مورد نیاز در بخشهای چهارگانه اقتصاد کشور را  به گونه ای برنامه ریزی کرد که نیروی فعال، هماهنگ با وظایف خود بتوانند علوم مهارتی جدید را فرا گیرند.