آخرین نشست هم اندیشی رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان یزد

۲۴ اسفند ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۰۹۷ اخبار شیرپوینت
آخرین نشست هم اندیشی رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان یزد

آخرین نشست هم اندیشی رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان یزد، در سال جاری در دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان برگزار گردید.

سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد ضمن خوشامدگویی به حاضرین، با اشاره به سند راهبردی توسعه آموزش عالی استان و سهم دانشگاه جامع علمی-کاربردی، ارتقای کیفیت آموزش این دانشگاه را در استان به طوری که به عنوان دانشگاه برتر در زمینه آموزشهای مهارتی مطرح گردد را هدف اصلی این دانشگاه نامید و از ادامه پیگیری نظام آموزش عالی مهارتی در سال آینده خبر داد. سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد با اشاره به جذب مدرسین باتجربه و کارآمد در سال آینده، درخصوص ارتقاء نظام آموزش مهارتی علمی-کاربردی ابراز امیدواری کرد.

در ادامه این نشست، مشاور فرهنگی دانشگاه، خواستار ارائه خدمات فرهنگی بیشتر به دانشجویان شد. حجت الاسلام نورالدینی با اشاره به معضلات فرهنگی و اجتماعی و هجوم فرهنگ بیگانه و غیر اسلامی به کشور، برقراری ارتباط صمیمی با دانشجویان، برگزاری اردوهای زیارتی و مذهبی و حضور تمام وقت یک روحانی مسلط، برای پاسخگویی به سوالات و ابهامات دانشجویان و نزدیک تر کردن آنها به مفاهیم والای قرآنی و آموزه های دینی را ضروری دانست.

رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان نیز ، پاره ای از مشکلات موجود در سال جاری را بیان نمودند و از عملکرد کارکنان بخشهای مختلف واحد استانی تشکر نمودند.

در پایان این نشست مسئول امور دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد از صدور بیش از 800 گواهی موقت پایان تحصیل در واحد استانی یزد از زمان تفویز اختیار به رؤسای واحدهای استانی خبر داد. حیدری ابراز امیدواری کرد از ابتدای سال 1391 صدور گواهینامه های پایان تحصیل به روز خواهد شد.