استقبال بی نظیر از خانواده شهید احمدی روشن

۳۰ بهمن ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۰۸۴ اخبار شیرپوینت
استقبال بی نظیر از خانواده شهید احمدی روشن

در چهلمین روز شهادت شهید احمدی روشن دانشمند هسته ای کشور، خانواده گرامی این شهید میهمان مردم دارالعباده و دارالعلم وشهیدپرور یزد بودند که در فرودگاه شهید صدوقی یزد مورد استقبال بی نظیر نخبگان و دانشجویان و مسئولین استان یزد قرار گرفتند. در این مراسم  مسئولان بنیاد نخبگان استان یزد ، دشتی معاون سیاسی استاندار ، میر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی نیز حضور داشتند و دانشجویان با شعارهای  مرگ بر اسرائیل - مرگ بر آمریکا - همسنگر شهیدم راهت ادامه دارد و ... از خانواده شهید  احمدی روشن استقبال نمودند

دانشگاه یزد نیز میزبان این خانواده بود. این مراسم با حضور سردار نقدی رئیس سازمان بسیج ، اساتید و دانشجویان و نخبگان یزدی و مسئولین بنیاد نخبگان در دانشگاه یزد برگزارشد. دکتر صدرا ابرقویی و حجت  الاسلام نورالدینی، رئیس و مشاور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد و جمعی از دانشجویان مراکز آموزش علمی-کاربردی استان نیز در این مراسم حضور داشتند. سخنرانان این مراسم معنوی سردارنقدی ،دكترمیبدی رئیس دانشگاه یزد، بودند.  سردار نقدی دراین جمع با اشاره به فرهنگ شهید و شهادت گفت: انقلاب اسلامی ما در طول تاریخ شهدای زیادی را تقدیم اسلام کرد که با تأسی از فرهنگ عاشورا جان خود را نثار کردند.
وی همچنین ضمن تجلیل ازصبرواستقامت وشجاعت خانواده شهدا و جانفشانی شهدای انقلاب به ویژه شهدای عرصه علم وفناوری افزود: همه ما مدیون خون پاک شهدا هستیم که از ارزشهای انقلاب ما دفاع کردند و در این راستا ما مسئولیت سنگین و خطیری داریم
در ادامه روح الله اکبری از دوستان نزدیک شهید مصطفی احمدی روشن در مورد ابعاد شخصیتی شهید به ایراد سخن پرداخت.  در پایان نیز مادر شهید احمدی روشن به سئوالات دانشجویان و نخبگان پاسخ داد.

roshan