آغاز ثبت نام سفر زیارتی مشهد مقدس ویژه مزدوجین دانشجو

۲۳ بهمن ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۰۸۱ اخبار شیرپوینت
آغاز ثبت نام سفر زیارتی مشهد مقدس ویژه مزدوجین دانشجو
آغاز  ثبت نام سفر زیارتی مشهد مقدس ویژه مزدوجین دانشجو

ثبت نام سفرهای زیارتی مشهد مقدس، ویژه مزدوجین دانشجو آغاز شد. مزدوجین می بایست پس از مراجعه به سایت نهاد رهبری به آدرس www.nahad.ir  از طریق درج کد ملی زمان اعزام و اسکان خود را تعیین نموده و آن را پس از پرینت تایید نمایند.

مزدوجین لازم است به نکات زیر توجه نمایند:

1- زوج های دانشجو شركت‌كننده در پانزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی به مدت 2 شب و 3 روز تحت عنوان ´كاروانهای زیارتی همسفر تا بهشت´ در جوار بارگاه ملكوتی حضرت ثامن‌الحجج علی‌بن موسی‌الرضا(ع) در مشهد مقدس اقامت خواهند داشت و نهاد رهبری فقط هزینه اسكان و پذیرایی و برنامه های آموزشی و فرهنگی در مشهد را عهده‌دار خواهدر بوده و وسیله و هزینه ایاب و ذهاب به مشهد مقدس به عهده زوجین محترم می باشد.

2- انتخاب كاروان جهت عزیمت به مشهد مقدس فقط مختص زوجهای دانشجویی می‌باشد كه در سال 90 در سایت ازدواج دانشجویی نهاد ثبت‌نام نموده‌اند و بوسیله دفاتر نهاد در دانشگاههای مربوطه مدارك آنها مورد تائید قرار گرفته‌اند.

3- ورود به سیستم و انتخاب تاریخ كاروان تنها از طریق قسمت’دانشجوی داوطلب´ و با وارد كردن ´شماره ملی´داوطلب میسر خواهد بود.

4- پس از انتخاب و نهایی شدن ثبت كاروان مورد نظر ´نسخه مناسب برای چاپ´ را مشاهده می‌نمائید كه شامل اطلاعات داوطلب و همسر ، زمان كاروان انتخابی و اطلاعات مربوط به هتل محل اقامت به نمایش درخواهد آمد.

5- دانشجو می‌بایست دو نسخه چاپی را مورد تائید خود (امضاء زوجین) قرار دهد. (یك نسخه جهت اطلاع خود دانشجو می‌باشد و نسخه دوم را به هتل مربوطه تحویل نماید.)

6- دانشجو می تواند پس از ثبت كاروان در صورت عدم تمایل به اعزام و یا تغییر تاریخ (در صورت وجود ظرفیت )می‌تواند تا 5 روز قبل از اعزام اعلام انصراف خود را از همین طریق مشخص نماید." عدم انصراف دانشجو باعث حذف ایشان از شركت دركلیه كاروانها می‌گردد."

7- زمان پذیرش هتل ساعت 8 الی 10 صبح و زمان تخلیه هتل ساعت 14 می‌باشد.(مثلاً دانشجویی كه كاروان شماره 1 تاریخ 17/11/90 الی 19/11/90 را انتخاب می‌نماید می‌بایست در تاریخ 17/11/90 ساعت 8 الی 10 صبح حضور خود را در هتل جهت انجام مراحل پذیرش اعلام نماید و در تاریخ 19/11/90 ساعت 14 هتل مربوطه را تخلیه كند. )

8- جهت هماهنگی نوع پوشش كل كاروان به همراه داشتن پوشش مناسب جهت آقایان و حجاب کامل( ترجیحا چادر مشكی) برای خواهران الزامی می باشد.

9- مدارك ذیل جهت ارائه به هتل ضروری بوده و در صورت همراه نداشتن هریك از این مدارك هتل از پذیرش دانشجو و همسرش معذور خواهد بود :

الف) اصل شناسنامه زوجین
ب) اصل كارت ملی زوجین
ج) یك سری از نسخه چاپی ثبت كاروان كه به امضاء داوطلب و همسرش رسیده باشد.

10- سفر زیارتی مشهد مقدس فقط مخصوص زوجین دانشجو بوده لذا از آوردن همراه جداً خودداری نمائید. در غیراین صورت هتل از پذیرش همراه معذور خواهد بود.

11- به زوج های دانشجویی که در آزمون حفظ قرآن مجید( یک جزء از قرآن کریم) شرکت نموده و حائز نمره حد نصاب(75%) شوند کمک هزینه سفر مشهد مقدس اهداء خواهد شد.

11-1 آزمون حفظ یک جزء کامل قرآن( از جزء یک تا سی ام) بصورت کتبی در مشهد مقدس برگزار می شود.
11-2 مبلغ کمک هزینه برای هر برگزیده، مبلغ 000/500 ریال می باشد و چنانچه داوطلب و همسر هر دو حافظ باشند جمعا مبلغ 000/000/1 ریال اهداء خواهد شد.

لینک مستقیم ثبت نام: http://ezdevaj.nahad.ir/90/regsafar.htm

( ۳۰ )