نشست مشترک رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان با رئیس سازمان مدیریت صنعتی واحد یزد

۲۳ بهمن ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۰۷۹ اخبار شیرپوینت

دکتر ابرقویی در نشست مشترکی با رئیس و نمایندگان سازمان مدیریت صنعتی واحد یزد نظام آموزشهای مهارتی را تشریح نمود. رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد اجرایی شدن این نظام آموزشی را گام بزرگی در رشد و پویایی و حل مشکلات بخشهای چهارگانه اقتصاد کشور ( صنعت، کشاورزی، خدمات و هنر ) دانست. دکتر ابرقویی در ادامه نحوه همکاریهای دوجانبه این دانشگاه را با سازمان مدیریت صنعتی در بخشهای مختلف شامل آموزشهای عالی مهارتی، آموزشهای سطوح بین تحصیلی و نظام تشخیص صلاحیت شغلی و مهارتی تشریح و تبیین نمود. در پایان این نشست مقرر گردید تفاهم نامه همکاری در این خصوص تهیه و به امضاء طرفین برسد.