دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد با خانواده شهدا

۱۶ بهمن ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۰۷۳ اخبار شیرپوینت
دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد با خانواده شهدا

در ایام الله دهه فجر رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد به همراه  امام جماعت و مشاور فرهنگی این دانشگاه به دیدار خانواده شهدا رفتند. دکتر صدرا ابرقویی در دیدارهای جداگانه از 4 خانواده شهید، ضمن قدردانی از رشادتها و دلیریهای سربازان انقلاب اسلامی، استقلال و عزت کشور را مدیون خون شهدا دانست. ویدر سخنانی به ذکر مقام و منزلت شهید از زبان قران و اهل بیت پرداخت و گفت: شهادت در پیشگاه پروردگار از ارزش والایی برخوردار است چرا که شهید گرانقدر ترین ودیعه الهی یعنی جانش را به پای حفظ اسلام می بخشد . رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد با اشاره به نتیجه مأکوس تحریمهای 33 ساله اخیر جمهوری اسلامی از جانب مستکبران و سلطه جویان جهان، گفت این تحریمها باعث رشد و تعالی علمی و اقتصادی و موجب خودکفایی ایران اسلامی شده است.