كسب رتبه های برتر توسط دانشجویان مركز آموزش علمی - كاربردی جهاد كشاورزی یزد در مسابقات علمی- عملی دانشجویان مراكز آموزش جهاد كشاورزی كشور

۱۷ دی ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۰۷۰ اخبار شیرپوینت

دانشجویان مركز آموزش علمی - كاربردی جهاد كشاورزی ملاصدرا یزد در یازدهمین دوره مسابقات علمی - عملی دانشجویان مراکز آموزش جهاد کشاورزی کشور حائز رتبه های برتر شدند. آقای امین افشاری در رشته کاردانی عمران اراضی مقام اول، آقای محمد حسین رجایی در رشته کاردانی شیر و فرآورده های لبنی مقام دوم و آقای مجید زارع در رشته کاردانی گیاهان دارویی مقام سوم این دوره از مسابقات راکسب نمودند.مسابقات علمی - عملی دانشجویان مراکز آموزش جهاد کشاورزی هر سال به همت مدیریت فرهنگی و دانشجویی موسسه علمی - کاربردی جهاد کشاورزی و همکاری گروه های آموزشی برگزار می گردد. در این دوره از مسابقات بیش از 180 دانشجو از 30 مركز آموزش علمی – كاربردی جهاد کشاورزی در 8 گروه آموزشی علوم زراعی ، منابع طبیعی ، آب و خاك ، شیلات و آبزیان ، صنایع تبدیلی و تكمیلی ، فنی و مهندسی ، ماشین آلات كشاورزی، علوم باغی و دامپزشكی شركت داشتند.

علمی