آغاز ثبت نام از پذیرفته شدگان دوره های کاردانی پودمانی

۱۷ آبان ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۰۶۱ اخبار شیرپوینت
آغاز ثبت نام از پذیرفته شدگان دوره های کاردانی پودمانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی، پذیرفته‌شدگان لازم است از امروز  17/8/90 لغایت 19/8/90 با در دست داشتن مدارك زیر و با توجه به كدرشته محل قبولی، به نشانی تعیین شده در جدول شماره 38 مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش، به مركز آموزشی ذیربط مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

- مدارك لازم برای ثبت‌نام:

• 6 قطعه عكس 4×3 تمام رخ، تهیه شده در سال جاری.
  • تصویر تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.
  • تصویر كارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.
  • تصویر و اصل گواهی‌نامه پایان تحصیلات متوسطه یا گواهی معتبر دیپلم.
  • اصل فرم تأییدیه معدل جهت فارغ‌التحصیلانی كه تاكنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است (در قالب فرم شماره 2 مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش، ممهور به مهر و امضاء رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل)
  • گواهی اشتغال به كار با امضاء و مهر بالاترین مقام مسئول محل كار (در قالب فرم شماره 1 مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش)، تصویر آخرین فیش حقوقی یا حكم كارگزینی یا قرارداد همكاری و اصل آنها جهت تأیید (فقط برای پذیرفته‌شدگان شاغل)
  • اصل و تصویر كارت پایان خدمت، كارت معافیت دایم پزشكی یا كفالت یا كارت معافیت دایم زمان صلح با فرم كامپیوتری (فقط برای آقایان)
  • گواهی اشتغال به كار یا حكم كارگزینی از یگان مربوط برای شاغلین نیروهای مسلح.