مرکز جهادکشاورزی یزد میزبان همایش تخصصی مدیران فنی و تولید صنعت كاشی و سرامیك

۱۴ آبان ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۰۶۰ اخبار شیرپوینت
مرکز جهادکشاورزی یزد میزبان همایش تخصصی مدیران فنی و تولید صنعت كاشی و سرامیك

همایش تخصصی مدیران فنی و تولید صنعت کاشی و سرامیک برگزار شد. سید مسعود عظیمی مدیر عامل شركت شهرك‌های صنعتی استان یزد در این همایش كه در سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی كاربری جهادکشاورزی یزد برگزار شد، از یزد به عنوان قطب صنعتی ایران در تولید كاشی و سرامیك یاد كرد و افزود: یزد با توجه به پیشینه قوی و غنی در زمینه سرامیك از مهمترین صادركنندگان کاشی ایران نیز محسوب می شود

وی ضمن تأكید بر اهمیت صنعت كاشی و سرامیك در عرصه تولید استان، اظهار نمود: ایران در آخرین آمار رسمی منتشر شده، چهارمین کشور تولید کننده کاشی دنیا و هفتمین صادرکننده برتر کاشی در جهان می‌باشد و استان یزد با نزدیک 40 درصد از تولید ایران، 12 درصد از تولید کاشی خود را صادر نموده است.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد در قالب پروژه توسعه خوشه کاشی سرامیکی، بر اهمیت جهت‌گیری‌ها و رویکردهای نوین در عرصه صنعت سرامیک تأکید کرد و چشم انداز خوشه را دست یافتن به جایگاه و برند جهانی با بهره‌گیری از مزیت‌های رقابتی، بهره‌وری بالا و تولید با کیفیت دانست.

احسان دهقان دبیر همایش نیز هدف از برگزاری این همایش را آشنایی صنعتگران با مباحث بهینه‌سازی مصرف انرژی، محیط زیست و ایمنی، عارضه یابی در صنعت كاشی و سرامیك و همچنین تكنولوژی های نوین طراحی رنگ و چاپ لعاب و بدنه عنوان كرد.

گفتنی است، این همایش با همکاری دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد و باحضور بیش از 100 نفر از مدیران فنی و تولید كاشی و سرامیك استان یزد در روزهای 12 و 13 آبان برگزار شد.