هم اندیشی رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان

۱۳ مهر ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۰۵۳ اخبار شیرپوینت
هم اندیشی رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان

صبح امروز دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد، میزبان رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان بود. این گردهمایی پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم توسط مهندس شهبازی، معاون فرهنگی و دانشجویی واحد استان، آغاز شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان ضمن اشاره به هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره رزمندگان و شهدای هشت سال جنگ تحمیلی بر شناساندن ارزشهای انقلاب اسلامی به نسل جوان تاکید نمود. دکتر صدرا ابرقویی پیگیری و جدیت در ارائه مباحث و خدمات فرهنگی برای جامعه دانشگاهی و ارتباط مستمر و شایسته با دانشجویان را خواستار شد.

وی در ادامه به لزوم استفاده از مدرسان مجرب در ارائه مباحث علمی-کاربردی و مهارتی اشاره کرده و خواستار دقت نظر بیشتر رؤسای مراکز در جذب مدرس شد. دکتر ابرقویی از پیگیری راه اندازی یک مرکز آموزش علمی-کاربردی تخصصی ورزش خبر داد و اظهار نمود مراکزی که آمادگی و امکانات ارائه دوره های کاردانی تخصصی ورزش را دارند  میتوانند آمادگی خود را به همراه مستندات، برای جذب دانشجو در 20 رشته کاملا تخصصی ورزشی اعلام نمایند.

در ادامه رؤسای مراکز 22گانه استان مباحثی نظیر آموزش ضمن خدمت برای مدرسان، فراخوان جذب مدرس، منشور عفاف و حجاب، تقدیر از کارکنان و مدرسان و دانشجویان نمونه و اشتراک منابع و امکانات درجهت افزایش کیفیت آموزشهی مهارتی را مطرح نمودند.

روسا