نشست کمیته فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد

۱۲ مهر ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۰۵۲ اخبار شیرپوینت
نشست کمیته فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد

صبح امروز کمیته فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد تشکیل جلسه داد.

-         در ابتدای این نشست که با محوریت عفاف و حجاب برگزار شد دکتر ابرقویی ضمن اشاره به آیین نامه ابلاغی دانشگاه جامع علمی-کاربردی درخصوص رعایت پوشش اسلامی در  مراکز خواستار پیگیری و جدیت در تهیه و تدوین منشور عفاف و حجاب در راستای معرفی حجاب و پوشش برتر در مراکز دانشگاهی شد.

-         سعید شهبازی از رازداری و محبوبیت به عنوان دو ویژگی بارز رابطین فرهنگی نام برد و خواستار ارتباط بیشتر این رابطین با واحد استانی شد.

-         مهدی عظیم زاده نیز با اشاره به حجاب پیش از اسلام، حجاب را مصونیت نامید نه محدودیت.

-         حجت الاسلام نورالدینی نیز خواستار برقراری ارتباط بیشتر با والدین دانشجویان شد و این ارتباط را راهی موثر در پیشگیری از بسیاری از مسائل و معضلات اجتماعی پیش روی دانشجویان دانست.

-         دکتر زارع  نیز با اشاره به لزوم مشارکت دانشجویان در طرح عفاف و حجاب برگزاری جلسات توجیهی و هم اندیشی برای دانشجویان و مدرسان را ضروری دانست.

-         محسن مرجانی نظارت بر حسن اجرای آیین نامه ها و ابلاغیه ها را ضروری دانست.

-         سیدحامد حیدری خلاصه ای از ابلاغیه معاونت سیاسی- امنیتی استانداری یزد با عنوان «برنامه هشت­گانه عفاف و حجاب» را مطرح نمود.

فرهنگی

در این نشست مقرر شد پس از تدوین منشور عفاف و حجاب و تصویب آن در جلسه بعدی، بر حسن اجرای آن در مراکز آموزش علمی-کاربردی استان نظارت مستمر صورت پذیرد.  نشست فوق دومین نشست از حلقه صالحین دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد بود. سومین نشست 20 مهرماه برگزار خواهد شد.