تمدید مهلت ثبت نام در آزمون مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته

۱۴ شهریور ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۰۴۷ اخبار شیرپوینت
تمدید مهلت ثبت نام در آزمون مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته

سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور بدین‌وسیله‌ به‌ اطلاع‌ كلیه‌ داوطلبان‌ متقاضی‌ ثبت‌نام‌ در آزمون مقاطع كاردانی پیوسته و ناپیوسته دوره‌های ترمی سال 1390 دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی می‌رساند:
نظر به اینكه برخی از داوطلبان در تاریخ مقرر ثبت نام، برای دریافت مدارك ثبت نام اقدام ننموده‌اند، لذا با همكاری شركت پست جمهوری اسلامی ایران ترتیبی اتخاذ گردیده كه:
  تا 20/06/1390 منحصراً در باجه های مركزی شهرستانهای مختلف كشور ، نسبت به توزیع مدارك ثبت نام داوطلبان مقاطع دوره های مذكور اقدام گردد.
ضمناً به اطلاع می رساند داوطلبان متقاضی ثبت‌نام در آزمون مقاطع كاردانی پیوسته و ناپیوسته دوره‌های ترمی سال 1390 دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی كه كارت اعتباری ثبت نام هر یك از دوره‌های مذكور را تا این تاریخ دریافت می‌دارند، می‌توانند حداكثرتا ساعت 24 روز یکشنبه با مراجعه به نشانی پایگاه الكترونیكی سازمان سنجش آموزش كشور به نشانی (www.Sanjesh.org)، نسبت به ثبت نام در آزمون مقاطع دوره‌های مذكور اقدام نمایند.
در خاتمه اضافه می نماید داوطلبان هریك از مقاطع مذكور كه در تاریخ مقرر نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند درصورت نیاز می توانند نسبت به ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام نمایند.