بیانیه دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد به مناسبت روز جهانی قدس

بیانیه دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد به مناسبت روز جهانی قدس
بیانیه دانشگاه  جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد  به مناسبت روز جهانی قدس

بیانیه دانشگاه  جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد  به مناسبت روز جهانی قدس

امام خمینی (ره): " روز قدس روز اسلام است. "

روز جهانی قدس زمینه­ ساز تحقق وعده الهی است. وعده ­ای كه مستضعفان را وارثان زمین خطاب كرده است. موج بیداری اسلامی مردم منطقه در آفریقا و خاورمیانه و گره خوردن آن با حضور میلیونی مردم مسلمان ایران و دیگر کشورهای اسلامی در روز جهانی قدس، خواب آشفته دیکتاتورهای زمانه را آشفته‌تر می‌نماید و قدرتمندان بی‌اقتدار در غرب و شرق، به­ خصوص در درون حاکمیت نامشروع اسرائیل را بیش از پیش به وحشت می­ اندازد.

در این روز سرنوشت­ ساز همگام و همصدا با تمامی مسلمانان و ستمدیدگان جهان به ندای ولی امر مسلمین؛ رهبر معظم انقلاب؛ حضرت آیت ­الله خامنه ای كه فرمودند: "روز جهانی قدس باید روز آمادگی برای آزادسازی قدس باشد." لبیك گفته و ضمن محكوم­ نمودن جنایات ضد­انسانی رژیم صهیونیستی و استكبار جهانی، از دانشجویان،کارکنان و مدرسان مراکز آموزش علمی-کاربردی استان یزد دعوت می­ کنیم تا در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، مصادف با چهارم شهریورماه، مطابق سنوات گذشته در راهپیمایی باشكوه روز جهانی قدس حضور به هم رسانند.

روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد