برگزاری نشست کمیته فرهنگی در واحد استان یزد

۱۹ تیر ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۰۴۲ اخبار شیرپوینت
برگزاری نشست کمیته فرهنگی در واحد استان یزد
برگزاری نشست کمیته فرهنگی در  واحد استان یزد

روز شنبه مورخ 18/04/1390 نشستی باحضور اعضای کمیته فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد برگزار شد.

-                     در ابتدای این نشست دکتر صدرا ابرقویی، سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد، ضمن خیر مقدم به حاضرین سخنانی پیرامون عفاف و حجاب بیان نمود.

-                     سعید شهبازی، کارشناس فرهنگی و دانشجویی واحد استانی و جانشین سرپرست به لزوم بهره گیری از تجارب اعضای کمیته فرهنگی در مراکز آموزش علمی-کاربردی استان اشاره کرد و خبر از تصویب تخصیص بودجه فرهنگی از منبع درآمد حاصل از پرداخت شهریه دانشجویان داد. وی افزود لازم است بخشی از این درآمد به ارائه آموزشهای فرهنگی و اسلامی به دانشجویان تخصیص یابد. همچنین برای توانمندسازی کارکنان مراکز، کلاسهای آموزش ضمن خدمت ارائه گردد. وی تصریح نمود مباحث هم اندیشی با محوریتهای آداب و معاشرت و همسر داری، تحکیم خانواده، کارآفرینی، مثبت اندیشی و ... برای دانشجویان مراکز آموزشی به تفکیک جنسیت برگزار گردد.

-                     مهدی عظیم زاده، عضو کمیته فرهنگی، نیز به لزوم اولویت بندی فعالیتهای فرهنگی و برنامه­ ریزی برای اجرا  و ابلاغ برنامه ها به مراکز اشاره کرد. وی در ادامه صحبتهایش  خواستار برگزاری کارگاههای آموزشی تخصصی برای کارکنان پستهای مختلف شد.

-                     علی محمد انصاری، عضو کمیته فرهنگی، نیز خواستار نظارت بر حسن اجرای برنامه های فرهنگی پس از ابلاغ به مراکز شد. وی از آموزش، پژوهش و جامعه پذیری به عنوان سه رکن اصلی ارائه خدمات در دانشگاهها یاد کرد و انجام برنامه های فرهنگی برای دانشجویان را برای جامعه پذیرکردن آنها ضروری دانست.

-                     محسن مرجانی، مسئول حراست واحد استانی، از لزوم مسئولیت پذیری در  کارکنان مراکز آموزش علمی-کاربردی استان گفت و خواستار تدوین سرفصل مباحث فرهنگی شد.

-                     سیدحامد حیدری، دبیر کمیته فرهنگی، خواستار هماهنگی با دانشگاه جامع علمی-کاربردی جهت ارائه برنامه­ های فرهنگی دانشجویی و پرهیز از تداخل برنامه های استانی با برنامه های کشوری شد. وی در ادامه از لزوم امکان­ سنجی برای برگزاری مسابقات علمی مشترک در  مراکز آموزش علمی-کاربردی استان و ارتباط علمی بیشتر مراکز باهم برای افزایش کیفیت خدمات آموزشی مراکز یاد کرد. حیدری همچنین خواستار پررنگ تر جلوه دادن مناسبتهای ملی و مذهبی سال در قالب نمایشگاه ها، بنر و پارچه نوشته و همایشها شد.

در این نشست موارد زیر مصوب شد:

·        تخصیص 2 تا 5 درصد از درآمد حاصل از جذب دانشجو به فعالیتهای فرهنگی و مذهبی

·        ارائه تقویم فرهنگی سالیانه با هماهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی و ابلاغ به مراکز آموزش علمی-کاربردی استان و نظارت بر حسن اجرای آنها

·        برگزاری اولین کارگاه آموزشی ارتباط موثر، ویژه کارکنان مراکز در  روزهای سوم و چهارم مرداد سال جاری

·        برگزاری نشست با مدرسان معارف و اخلاق اسلامی و دروس مشابه

·        برگزاری مسابقات علمی مشترک در مراکز