برگزاری نشست داخلی در واحد استان

۱۱ تیر ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۰۴۰ اخبار شیرپوینت
برگزاری نشست داخلی در واحد استان

نشستی باحضور سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد و کارکنان این دانشگاه برگزار شد. در ابتدای این نشست دکتر صدرا ابرقویی گزارشی از نشست هفته پیش رؤسای واحدهای استانی ارائه نمود. سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد با اشاره به پیشرفتهای صورت­گرفته برای مهارتی­شدن بیشتر آموزشهای علمی-کاربردی، جذب مدرس متخصص به صورت تمام­وقت را به عنوان یکی از اولویتهای این دانشگاه برشمرد.دکتر ابرقویی در ادامه به تصویب دوره های کارشناسی ارشد و پیگیری نهایی دوره دکترای مهارتی در دانشگاه جامع علمی-کاربردی اشاره کرد و خواستار بررسی و نیازسنجی استان در این خصوص شد.در ادامه این نشست مباحث فرهنگی و مذهبی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و موارد زیر مصوب شد:

·        برگزاری کارگاه آموزشی ویژه دانشجویان شرکت کننده در مرحله پایانی مسابقات قرآنی دانشجویان دانشگاه جامع علمی-کاربردی

·        برگزاری کارگاه آموزشی ارتباط مؤثر ویژه کارکنان مراکز آموزش علمی-کاربردی استان

·        گردهمایی مدرسان علمی-کاربردی و ارائه راهکارهای مناسب برای ارتباط صحیح با دانشجو

·        پیگیری سفر عتبات عالیات ویژه کارکنان و مدرسان

نشست بعدی، برای پیگیری مباحث فرهنگی، با حضور اعضای کمیته فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد، 15 تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد