تشکیل جلسه شورای معین مرکز میبد در بیت امام جمعه این شهرستان

۲۲ خرداد ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۰۳۰ اخبار شیرپوینت
تشکیل جلسه شورای معین مرکز میبد در بیت امام جمعه این شهرستان

جلسه  شورای معین مرکز آموزش علمی-کاربردی میبد در بیت امام جمعه این شهرستان برگزار شد. در این جلسه آیت الله اعرافی امام جمعه میبد، دکتر صدرا ابرقویی، سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد، رجایی، فرماندار میبد، سخایی، رئیس آموزش و پرورش شهرستان میبد، و رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی میبد و خبر میبد حضور داشتند و مسائلی پیرامون ارتقاء سطح آموزش مراکز علمی-کاربردی شهرستان میبد را مطرح نمودند. مقرر شد تا زمان آماده شدن ساختمان جدید مرکز میبد، از ابتدای سال تحصیلی جدید، دبیرستان رشیدی در اختیار این مرکز گذاشته شود. همچنین جاده منتهی به سایت اصلی دانشگاه تعمیر و بازسازی شود. همچنین مقرر شد ساختمان دانشگاه پیام نور که در اختیار مرکز میبد قرار دارد  نیز در قبال تحویل دبیرستان رشیدی میبد، تا پایان تیرماه تخلیه گردد.