نشست مشترک سرپرست و کارشناسان دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد و مسئولین سازمان فنی و حرفه ای استان

۰۲ خرداد ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۰۲۸ اخبار شیرپوینت

روز گذشته نشست مشترکی بین سرپرست و کارشناسان دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد و مسئولین سازمان فنی و حرفه ای استان برگزار شد. در این نشست سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد با اشاره به نیاز کشور به داشتن نظام آموزشی مهارت محور و لزوم توسعه آموزشهای مهارتی در بین دانشجویان خواستار ارتباط بیشتر دانشگاه جامع و سازمان فنی و حرفه ای شد. رئیس سازمان فنی و حرفه ای استان نیز با اشاره به امکانات کارگاهی این سازمان آمادگی خود را برای هرگونه همکاری در راستای توسعه دانش مهارت محور اعلام نمود. در پایان ، دکتر صدرا ابرقویی به همراه کارشناسان واحد استانی از مرکز آموزش فنی و حرفه ای حضرت آیت الله خامنه ای یک یزد بازدید نمودند.

بازدید