گرامیداشت مقام معلم در مرکز میبد

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۰۲۶ اخبار شیرپوینت
گرامیداشت مقام معلم در مرکز میبد

مرکز علمی کاربردی میبد با دعوت از اساتید این مرکز روز معلم را گرامی داشت.

در این مراسم با شکوه که بیش از130 نفر از اساتید مرکز حضور داشتند اشتری یکی از اساتید گروه معارف و یکی از قاریان برتر استان، آیاتی از قرآن کریم تلاوت و همچنین مباحثی پیرامون این روز بزرگ و مقام والای استاد شهید مطهری بیان نمود.

در ادامه سرپرست مرکز آموزش علمی-کاربردی میبد ضمن خیر مقدم به اساتید و گرامیداشت روزمعلم گوشه ای از فضایل اخلاقی آن شهید معزز را برای حضار بر شمرد وخواستار الگوپذیری از ویژگیهای این شهید والامقام شد.

namjoo

نامجوفر همچنین با تاکید بر اینکه معلمان و اساتید می توانند تاثیرگذاری بیشتری در مباحث فرهنگی دانشجویان داشته باشند از اساتید خواست با در نظر داشتن این امر مهم دین خود را به نظام و جامعه اسلامی ادا نمایند. در ادامه اساتید نظرات خود را برای رفع مشکلات موجود در مرکز بیان نمودند.