اردوی توجیهی دانشجویان جدید مرکز آموزش علمی کاربردی میبد

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۰۱۸ اخبار شیرپوینت
اردوی توجیهی دانشجویان جدید مرکز آموزش علمی کاربردی میبد

اردوی توجیهی ویژه دانشجویان جدید مرکز آموزش علمی-کاربردی میبد برگزار شد. این اردوخارج از شهر میبد در کنار مسجد صاحب الزمان (عج) در محدوده روستای علویه برگزار شد .

این مراسم با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء شروع شد و بعد از آن ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود و همچنین پخش کلیپی از پیشینه تاریخی میبد انجام گرفت. درادامه حجت الاسلام گل محمدی مطالبی را تحت عنوان نحوه زندگی در شهرستانهای کوچک و وفق دادن خود با رسم ورسوم مردم منطقه بیان داشت.

در ادامه، آقای نامجوفر، رئیس این مرکز، گزارشی از فعالیت های مرکز و آمار رشته های موجود مرکز را ارائه نمود و سپس در رابطه با حفظ ارزش و موقعیت دوران دانشجویی مطالبی را مطرح کرد..

در این اردو دانشجویان نیز، خواسته ها ، انتقادات و پیشنهادات خود را بیان نموده و مسؤولین مرکز پاسخ گوی آن شدند.