آغاز ثبت نام دور دوم سفر زیارتی مشهد ویژه مزدوجین دانشجو

۲۳ فروردین ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۰۱۵ اخبار شیرپوینت
آغاز ثبت نام دور دوم سفر زیارتی مشهد ویژه مزدوجین دانشجو

ثبت نام دور دوم سفر زیارتی مشهد ویژه مزدوجین دانشجو تحت عنوان همسفر تا بهشت آغاز شد. دانشجویان متقاضی میتوانند با مراجعه به لینک زیر نسبت به ثبت نام و انتخاب تاریخ اقامت خود اقدام نمایند.

راهنمای ثبت نام سفر مشهد مقدس "همسفر تا بهشت" ( ویژه داوطلبین چهاردهمین دوره ازدواج دانشجویی)

دانشجوی گرامی:

ضمن آرزوی توفیق روز افزون و عرض تبریک به مناسبت پیوند شما عزیزان ، لطفاً به نكات زیر توجه فرمائید

1 - زوج های دانشجو شركت‌كننده در چهاردهمین مراسم ازدواج دانشجویی به مدت 2 شب و 3 روز تحت عنوان ´دوره های زیارتی همسفر تا بهشت´ در جوار بارگاه ملكوتی حضرت ثامن‌الحجج علی‌بن موسی‌الرضا(ع) در مشهد مقدس اقامت خواهند داشت و این ستاد فقط هزینه اسكان و پذیرایی و برنامه های آموزشی و فرهنگی در مشهد را عهده‌دار خواهد بود و هزینه و وسیله ایاب و ذهاب بر عهده خود دانشجو می باشد.

2 - انتخاب دوره جهت عزیمت به مشهد مقدس فقط مختص زوجهای دانشجویی می‌باشد كه در سال 89 و 90 در سایت ازدواج دانشجویی نهاد ثبت‌نام نموده‌اند و پس از دریافت كد رهگیری بوسیله دفاتر نهاد در دانشگاههای مربوطه مدارك آنها مورد تائید قرار گرفته‌اند ، می‌باشد.

3 - ورود به سیستم و انتخاب تاریخ دوره تنها از طریق قسمت’دانشجوی داوطلب´ و با وارد كردن ´شماره رهگیری و یا شماره ملی´داوطلب میسر خواهد بود.

4 - پس از انتخاب و نهایی شدن ثبت دوره مورد نظر ´نسخه مناسب برای چاپ´ را مشاهده می‌نمائید كه شامل اطلاعات داوطلب و همسر ، زمان دوره انتخابی و اطلاعات مربوط به هتل محل اقامت به نمایش درخواهد آمد.

5 - دانشجو می‌بایست دو نسخه چاپی را مورد تائید خود (امضاء زوجین) قرار دهد. (یك نسخه جهت اطلاع خود دانشجو می‌باشد و نسخه دوم را به هتل مربوطه تحویل نماید.)

6 - دانشجو می تواند پس از ثبت دوره در صورت عدم تمایل به اعزام و یا تغییر تاریخ (در صورت وجود ظرفیت) می‌تواند تا 3 روز قبل از اعزام اعلام انصراف خود را از همین طریق مشخص نماید." عدم انصراف دانشجو باعث حذف ایشان از شركت دركلیه دوره ها می‌گردد."

7 - زمان پذیرش هتل ساعت 8 الی 10 صبح و زمان تخلیه هتل ساعت 14 می‌باشد.(مثلاً دانشجویی كه دوره شماره 15 تاریخ 15/01/90 الی 17/01/90 را انتخاب می‌نماید می‌بایست در تاریخ 15/01/90 ساعت 8 الی 10 صبح حضور خود را در هتل جهت انجام مراحل پذیرش اعلام نماید و در تاریخ 17/01/90 ساعت 14 هتل مربوطه را تخلیه كند.)

- جهت هماهنگی نوع پوشش كل دوره به همراه داشتن چادر مشكی زوجه الزامی می باشد.

9 - مدارك ذیل جهت ارائه به هتل ضروری بوده و در صورت همراه نداشتن هریك از این مدارك هتل از پذیرش دانشجو و همسرش معذور خواهد بود:

الف) اصل شناسنامه زوجین

ب) اصل كارت ملی زوجین

ج) یك سری از نسخه چاپی ثبت دوره كه به امضاء داوطلب و همسرش رسیده باشد.

12- سفر زیارتی مشهد مقدس فقط مخصوص زوجین دانشجو بوده لذا از آوردن همراه جداً خودداری نمائید. در غیراین صورت هتل از پذیرش همراه معذور خواهد بود.