دیدار رئیس و کارکنان مرکز بافق با امام جمعه این شهر

۱۷ فروردین ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۰۱۳ اخبار شیرپوینت
رئیس مرکز علمی-کاربردی بافق در دیدار با نماینده ولی فقیه در این شهرستان: ارتقاء کیفیت آموزش و ارائه خدمات فرهنگی بهتر، پایه واساس ارائه خدمت در سال جاری خواهد بود.
دیدار رئیس و کارکنان مرکز بافق با امام جمعه این شهر

رییس و کارکنان مرکز آموزش علمی-کاربردی بافق با امام جمعه و نماینده محترم ولی فقیه دراین شهرستان دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار ابتدا آقای قنبری زاده ضمن تبریک سال جدید و آرزوی سلامتی و موفقیت برای حجت الاسلام سلیمانی، به معرفی فعالیتهای آموزشی و فرهنگی مرکز بافق پرداخت واظهار داشت در سال جدید بنا داریم با همکاری کارکنان تلاشگر واساتید محترم کیفیت کار آموزشی و فرهنگی دانشگاه را ارتقاء دهیم. در ادامه امام جمعه بافق ضمن تقدیر از فعالیتهای مرکز آموزش علمی-کاربردی بافق،ارائه فعالیتهای فرهنگی جذاب و مناسب در کنار کار آموزشی را جزء لاینفک هر مجموعه آموزشی دانست. حجت الاسلام سلیمانی افزود مهمترین کار فرهنگی این است که در عمل و رفتار و با برخورد منطقی و دوستانه با دانشجویان، برای جذب بیشترآنان و ایجاد انگیزه لازم جهت رعایت اصول ارزشی موفق باشیم.

بافق