بازدید نماینده شهر ابرکوه در مجلس شورای اسلامی از مرکز آموزش علمی-کاربردی ابرکوه

۱۸ اسفند ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۰۰۷ اخبار شیرپوینت

نماینده مردم شهرستان های ابركوه ، بافق، بهاباد،خاتم و مهریز در مجلس شورای اسلامی در این بازدید بر تلاش در جهت گسترش مراکز علمی و دانشگاهی در شهرستان ها تأکید نمود.

وی همچنین دانشگاه جامع علمی کاربردی را یکی از دانشگاه های موفق در کشور ارزیابی نمود .

فرهمند اظهار داشت: این دانشگاه با دارابودن رشته هائی که در دیگر دانشگاه ها تدریس نمی شود می تواند نقش تأثیر گذاری در پیشرفت کشور داشته باشد.

وی همچنین اضافه شدن رشته هائی که در این شهرستان تدریس نمی شود را خواستار شد.

مسئولان این مرکز نیز با برشمردن بخشی از فعالیت خود و استقبال مردم از این واحد دانشگاهی، توجه هر چه بیشتر مسئولان را خواستار شدند.

farahmand

خانم دکتر کارگر، رئیس مرکز آموزش مهمترین مشکل در راستای افزایش رشته و دانشجو را کمبود فضای مناسب ذکر نمود و خواستار استفاده از مکان های بلا استفاده در شهرستان ابرکوه شد.

این مرکز آموزشی در حال حاضر با 6 رشته و حدود 300 دانشجو در ابرکوه به فعالیت می پردازد.