برگزاری مرحله استانی بخش شفاهی هفتمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه جامع علمی-کاربردی

۱۷ اسفند ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۰۰۶ اخبار شیرپوینت

مرحله استانی بخش شفاهی هفتمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه جامع علمی-کاربردی به میزبانی مرکز آموزش علمی-کاربردی جهادکشاورزی یزد برگزار شد. در این دوره از مسابقات تعداد 27 نفر از دانشجویان پسر و دختر در بخشهای قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل و حفظ به رقابت پرداختند. در پایان این دوره، احسان بیات از مرکز بافق در رشته قرائت به روش تحقیق، ناصر جعفرزاده از مرکز ساختمان و شهرسازی یزد در رشته قرائت به روش ترتیل و اکرم کریمی از مرکز جوادالائمه یزد در حفظ 10 جزء اول قرآن کریم به مرحله کشوری این جشنواره راه یافتند. در سایر رشته ها داوطلبان حدنصاب نمره قبولی (75 از 100 ) را کسب نکرند. مرحله کشوری هفتمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه جامع علمی-کاربردی تیرماه سال آینده در گیلان برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است اسامی نهایی شرکت کنندگان در مرحله نهایی جشنواره قرآنی پس از داوری مجدد اعلام خواهد شد.

bayat

j