برگزاری نهمین دوره مسابقات قرآن و نهج البلاغه دانشجویان مراکز جهاد کشاورزی در یزد

۲۹ آبان ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۲۹۶۹ اخبار شیرپوینت

مراسم افتتاحیه نهمین دوره مسابقات قرآن و نهج البلاغه دانشجویان مراکز آموزش علمی-کاربردی جهاد کشاورزی، در مرکز جهاد کشاورزی یزد برگزار شد. در این مراسم دکتر صدرا ابرقویی، رئیس مرکز جهاد کشاورزی یزد ضمن خوشامدگویی به میهمانان، مطالبی درخصوص فعالیتهای قرآنی این مرکز و دوره های پیشین این مسابقات بیان نمود. در ادامه حجت الاسلام سلطانی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی یزد، به بیان مطالبی پیرامون شأن نزول قرآن و اهمیت توجه به این کتاب آسمانی و به کارگیری آن در زندگی و ارزش و جایگاه نهج البلاغه (کلام امیرالمؤمنین) پرداخت. هنرنمایی گروه تواشیح کوثر، از دیگر برنامه های مراسم افتتاحیه بود.

این دوره از مسابقات قرآنی، در دو بخش کتبی و شفاهی برگزار خواهد شد. بخش شفاهی شامل: قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء، حفظ کل قرآن کریم می باشد. بخش کتبی این مسابقات نیز شامل ترجمه (سوره مبارکه اسراء) و تفسیر (سوره های مبارکه هود و یوسف) خواهد بود.

در مسابقات نهج البلاغه نیز دانشجویان مقالات خود را در 10 موضوع مختلف با بهره گیری از تعالیم نهج البلاغه به دبیرخانه این مسابقات ارسال نموده اند که در مراسم اختتامیه به برگزیدگان جوایزی اهداء خواهد شد.