برگزاری جلسه رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان یزد

۲۵ آبان ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۲۹۶۷ اخبار شیرپوینت
برگزاری جلسه رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان یزد

صبح امروز جلسه ای با حضور رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان یزد در واحد استانی برگزار شد. در این نشست دکتر صدرا ابرقویی، سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد، پیرو جلسه رؤسای واحدهای استانی در دانشگاه جامع علمی-کاربردی، سخنان دکتر پورعباس، سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی و پیام وزیر علوم در خصوص اهمیت آموزشهای مهارتی را به عرض مستمعین رسانید و خواستار پیگیری کارشناسی در خصوص این آموزشها شد. در ادامه این جلسه درخصوص برگزاری دوره های تخصصی آموزشی برای مدرسین و همچنین تربیت مدرس مهارتی برای برگزاری هرچه بهتر دوره ها بحث و تبادل نظر گردید. همچنین تعدادی از مراکز آموزش علمی-کاربردی استان آمادگی خود را برای برگزاری دوره های کارشناسی ارشد اعلام نمودند.

none

در این جلسه با توجه به نزدیکی ایام محرم، مباحث فرهنگی و مذهبی مرتبط با این ایام نیز مطرح شد و مقرر گردید در این ایام از روحانیون و سخنرانان مجرب برای برپایی مراسم مذهبی استفاده شود.