دیدار معاون اداره کل زندانهای استان یزد با کارشناسان واحد استانی

۱۱ مهر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۲۹۶۰ اخبار شیرپوینت
دیدار معاون اداره کل زندانهای استان یزد با کارشناسان واحد استانی

صبح امروز نشستی با حضور مهندس سلیمی، معاون اداره کل زندانهای استان یزد و  مهندس شهبازی، جانشین سرپرست واحد استانی و مهندس حیدری کارشناس نظارت و ارزیابی واحد استانی برگزار شد. در این نشست معاون اداره کل زندانهای استان در خصوص تعامل زندانها با دانشگاه ها برای تحقیق و پژوهشهای مرتبط با امور زندانها مواردی را ذکر نمود و نسبت به همکاری این واحد استانی برای انجام دوره های تحقیقاتی کاربردی در امور زندانها و بحثهای مرتبط با مهارت آموزی به مددجویان و کارکنان زندانها،زندانیان و خانواده آنها ابراز تمایل کرد.

معاون اداره کل زندانهای استان یزد

در ادامه مهندس شهبازی درخصوص اشتغال، کارآفرینی و نوآوری مطالبی ایراد نمود. وی در ادامه به اهمیت برگزاری دوره های مهارتی تک پودمان مورد نیاز زندانیان و کسب مهارت برای بازگشت به جامعه و همچنین آموزش مهارتهای زندگی، خودآگاهی، ایمان درمانی و ... اشاره نمود و خواستار تعامل بیشتر این دو نهاد شد. در این نشست مباحثی از قبیل بازدید دانشجویان از زندانهای استان و برقراری ارتباط با زندانیان و انجام پروژه های تحقیقاتی توسط آنها نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.