ملاقات سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد با امام جمعه میبد

۰۵ مهر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۲۹۵۸ اخبار شیرپوینت
ملاقات سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد با امام جمعه میبد

صبح امروز دکتر صدرا ابرقویی، سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان یزد به همراه مهندس نامجوفر، رئیس مرکز آموزش علمی-کاربردی میبد با حضرت آیت الله اعرافی، امام جمعه شهرستان میبد دیدار و گفتگو کردند. در ابتدای این دیدار که در دفتر امام جمعه میبد برگزار شد؛ دکتر ابرقویی توضیحاتی درخصوص کلیت و اهداف طراحی نظام آموزش و پژوهش مهارتی در کشور و ضرورت موضوع، مطالبی ایراد نمود. وی سپس درخصوص چگونگی انسجام نظامهای آموزش مهارتی فعلی در کشور ( دانشگاه جامع علمی-کاربردی، آموزشگاه های فنی و حرفه ای و آموزشکده های فنی ) در قالب این نظام آموزش مهارتی توضیحاتی ارائه نمود. در ادامه مهندس نامجوفر، رئیس مرکز میبد، پس از ارائه گزارشی از این مرکز، سخنانی پیرامون مسائل و مشکلات موجود بیان نمود.آیت الله اعرافی ضمن خرسندی از  فعالیت سه مرکز آموزش علمی-کاربردی در شهرستان میبد، قول مساعدت در رفع مشکلات و مسائل مرکز میبد را دادند.