حجت الاسلام نورالدینی: توجه به مسأله حجاب و امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه، امری ضروری است

۱۹ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۹۲۶ اخبار شیرپوینت
حجت الاسلام والمسلمین نورالدینی در جمع رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان:توجه به مسأله حجاب و امربه معروف و نهی از منکر در دانشگاه، امری ضروری است

حجت الاسلام والمسلمین نورالدینی در جمع رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان:

توجه به مسأله حجاب و امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه، امری ضروری است

حجت الاسلام نورالدینی، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در مرکز ملاصدرا، در جمع رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان در خصوص اهداف و دستاوردهای انقلاب اسلامی به سخنرانی پرداخت. ایشان به مبارزات ضدانقلابی، ترور شخصیتها و جنگ تحمیلی اشاره نمود و رمز موفقیت و پیروزی در جبهه های مختلف و شکست دشمنان انقلاب را ایمان واقعی دانست. وی در ادامه افزود؛ هدف بزرگ انقلاب اسلامی، زنده کردن اسلام ناب محمدی بود و در این راستا خواستار توجه بیشتر به مسأله حجاب و امر به معروف و نهی از منکر شد. حجت الاسلام والمسلمین نورالدینی در ادامه با اشاره به مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان، تشکیل کانون عترت و قرآن در مراکز را جهت ترویج فرهنگ قرآنی، امری ضروری دانست وخواستار پیگیری بیشتر مراکز در این خصوص شد.